در گزارش زارا عنوان شد:
تمدید فروش های اینترنتی صنوف تا اختتام فروردین
به گزارش زارا قائم مقام وزیر صمت از تمدید برگزاری فروش های اینترنتی كسب و كارها باتوجه به شیوع ویروس كرونا از 16 تا اختتام فروردین آگاهی داد و اظهار داشت: پیشنهاد ارائه تخفیف مالیاتی صنوف مشاركت كننده به دولت ارائه شد.
حسین مدرس خیابانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاكید بر اینكه تولید و فروش اقلام ضروری و كالاهای اساسی مورد نیاز مردم همزمان با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی به هیچ عنوان تعطیل پذیر نیست، اظهار داشت: تولیدكنندگان برای تامین مایحتاج مورد نیاز مردم به خصوص در حوزه صنایع غذایی، كالاهای اساسی، محصولات شوینده و بهداشتی و نیز اقلام و تجهیزات پزشكی به صورت سه شیفت و بدون تعطیلی مشغول به كار هستند.
تولید باقدرت و بدون تعطیلی ادامه دارد
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: با ابلاغیه ای به تمام استانداران و واحدهای تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت همچون ایدرو و ایمیدرو و خودروسازان تاكید شده كه تولید با حداكثر ظرفیت به كار خود ادامه دهد ضمن اینكه تدابیری برای حمل و نقل كارگران و حفاظت از آنها در مقابل ویروس كرونا در واحدهای تولیدی اندیشیده خواهد شد.
وی اشاره كرد: پروتكل های بهداشتی از طرف وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و بهداشت در واحدهای تولیدی و صنعتی ابلاغ گردیده تا با ایجاد حاشیه امن برای كارگران تولید بدون وقفه ادامه یابد.
وی بار دیگر اشاره كرد: فروشگاه های زنجیره ای مایحتاج مردم، سوپرماركت ها، میادین میوه و تره بار، نانوایی ها، پمپ بنزین ها، داروخانه ها و تمامی مغازه های عرضه كننده كالاهای ضروری مورد نیاز مردم مكلف به ارائه خدمات در طرح فاصله گذاری اجتماعی هستند.
فروش اینترنتی كسب و كارها تا آخر فروردین تمدید شد
مدرس خیابانی با اشاره به برگزاری جلسات مدیریت كرونا در سه سطح ستاد ملی مقابله با كرونا، ستاد مقابله با كرونا در وزارت صمت و اتاق عملیات حوزه قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره كرد: به موازات تدابیری كه برای تامین و توزیع كالاها صورت می گیرد فروش های اینترنتی نیز بمنظور تامین مایحتاج مورد نیاز مردم در سایر گروه های كالایی تا آخر فروردین ماه تمدید شده است كه بر این اساس تمامی عرضه كنندگان كالا در چارچوب این طرح باید با رعایت پروتكل های بهداشتی و ضدعفونی كردن اقلام نیازهای مردم را تامین نمایند.
وی اشاره كرد: برگزاری این جشنواره از ۱۶ تا اختتام فروردین ماه تمدید شده و این در شرایطی است كه اسفند ماه امسال نسبت به سال قبل رشد ۲۳۶ درصدی فروش اینترنتی را شاهد بودیم و در طول یك هفته برگزاری جشنواره برخی فروشگاه ها بین صد تا ۲۰۰ درصد افزایش فروش را تجربه كرده اند.
مدرس خیابانی با اعلان اینكه در این دوره از برگزاری جشنواره ۳۱۹ فروشگاه و كسب و كار اینترنتی مشاركت داشتند اشاره كرد: ۵۸۰۰ واحد صنفی جدید در این دوره از فروش های اینترنتی ثبت نام كرده اند كه شامل كیف و كفش، پوشاك، لوازم خانگی، خواروبار، لوازم ورزشی و مواردی از این دست است ضمن اینكه توسعه فروش های اینترنتی مصداق بارز عدالت اجتماعی است چونكه تمامی افراد قادر خواهند بود كالا و محصولات تولیدی خودرا در بستر اینترنت به مردم عرضه نمایند و از انجام هزینه هایی همچون اجاره مغازه و سایر هزینه های مترتب بر آن دور باشند اما به هر حال حق و حقوق دولتی را در فروش های خود پرداخت خواهند نمود.
توسعه فروش های اینترنتی مصداق عدالت اجتماعی
مدرس خیابانی با اعلان اینكه توسعه فروش های اینترنتی علاوه بر اینكه بر شعار در خانه بمانیم كمك خواهد كرد، اظهار داشت: نیازهای مردم نیز در چارچوب این طرح برآورده شده و كسب و كارهای لطمه دیده از كرونا قادر خواهند بود بر روی پای خود بایستند بدین سبب بهترین راهكار برای پشتیبانی از واحدهای صنفی و فروشگاهی در شرایط كنونی برگزاری فروش های اینترنتی است.
وی از ارائه پیشنهادی به دولت جهت پشتیبانی از كسب و كارهایی كه در فروش های اینترنتی مشاركت كرده اند آگاهی داد و اظهار داشت: اصنافی كه در این طرح مشاركت كنند در صورت موافقت دولت می توانند از تخفیف در مالیات بر عملكرد خود برخوردار باشند و این تخفیف به خصوص در دو تا سه ماه در رابطه با دوره شیوع ویروس كرونا ادامه خواهد یافت.
وی افزود: نكته اتكای فروش های اینترنتی كسب و كارهای سنتی هستند كه تاكنون فروش اینترنتی را تجربه نكرده اند كه تلاش ما این است بتوانیم با رونق و توسعه فروش های اینترنتی مزایای مترتب بر عبور و مرور مردم و كاهش ترافیك را افزایش دهیم.
مردم از فروشگاه هایی كه پروتكل های بهداشتی را رعایت نمی كنند خرید نكنند
مدرس خیابانی با اعلان اینكه تمام پروتكل های بهداشتی در رابطه با شیوع كرونا از طرف وزارت بهداشت، وزارت صنعت، اتاق های اصناف و سازمان های سمت استانها به واحدهای صنفی و شبكه های توزیع ابلاغ گردیده است، اظهار داشت: تمام واحدهای صنفی مكلف هستند تا دستورالعمل ها و پروتكل های بهداشتی را جلوی درب مغازه ها نصب كرده و آنرا به دقت رعایت نمایند.
وی اضافه كرد: از مردم هم درخواست می شود تا از آن دسته واحدهای صنفی كه پروتكل های بهداشتی را رعایت نمی كنند خرید نكنند.
منبع: زارا
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب