رئیس اداره فعالیت های دینی و قرآنی وزارت علوم:
جشنواره قرآن و عترت ریشه دارترین جشنواره دانشگاهی سطح کشور است
به گزارش زارا، لرستان رییس اداره کارهای دینی و قرآنی وزارت علوم اظهار داشت: جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان ریشه دارترین و قدیمی ترین جشنواره ای است که در سطح دانشگاه های کشور انجام می شود.
احسان خامنوی خیابانی در حاشیه سی و هفتمین جشنواره قران و عترت دانشگاه های کشور، در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایسنا، اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی فعالیت ما در اداره کارهای دینی و قرآنی و مجموعه کارهای فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان است که ریشه دارترین و قدیمی ترین جشنواره ای است که در سطح دانشگاه های کشور برگزار می گردد.
وی افزود: این جشنوا تا حالا سی و هفت دوره برگزار شده و هیچ رویداد دیگری نداریم که با این تعداد برگزار شده باشد، همین طور پر مخاطب ترین رویداد دانشگاهی بوده که افتخاری برای جامعه قرآنی دانشگاهیان است که توانستند پرمخاطب ترین رویداد دانشگاهی را به خود اختصاص دهند.
خامنوی خیابانی اشاره کرد: امسال برای نخستین بار موضوع جشنواره را در قالب یک سامانه طراحی کردیم که تمام مراحل ثبت نام از ابتدا که دانشجویان وارد پروسه جشنواره می شوند و پس از انتخاب رشته های مختلف هیزمون های ما در همین سامانه برگزار و در نهایت معرفی شدگان به مرحله سراسری نیز در همین سامانه عرضه شدند.
رییس اداره کارهای دینی و قرآنی وزارت علوم بیان کرد: این سامانه یک برنامه جدیدی بود که موجب شد مخاطبین ما یک نظم پیدا کردند که هم برای خودشان این حضور ساده تر بود و هم برای تصمیمات مدیریتی آسان تر بودیم.
وی افزود: زمانی که مدیران جشنواره از تعداد شرکت کنندگان اطلاع داشته باشند خیلی دقیق تر می توانند برنامه ریزی کنند و نتایج بهتری خواهد داشت.
خامنوی خیابانی اشاره کرد: ابتکار دیگری که داشتیم این بود که در این دوره سعی کردیم بیشتر کار با همت دانشجویان صورت گیرد، از فضای اداری بیرون آورده و دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه را به عنوان دبیر جشنواره در هر دانشگاه منصوب کردیم که این کار موجب شد که جشنواره یک جلوه و پوسته دانشجویی پیدا کند و نشاطی که کارهای دانشجویی دارد در این دوره از جشنواره دیده شد.
رییس اداره کارهای دینی و قرآنی وزارت علوم افزود: خروجی که ما از مرحله دانشگاهی گرفتیم این است که حقیقتاً نخبگان وبرگزیدگان قرآنی دانشگاه های کشور که بهترین های قرآنی در سطح دانشگاه ها هستند به این مرحله راه یافتند که امیدواریم بتوانیم این شور و ارتباط را بین دانشجویان حفظ نماییم که نتیجه آن این باشد که یک جامعه دانشگاهی متشکل در قالب یک شبکه قرآنی تشکیل دهیم که با هم افزایی که با هم خواهند داشت در رویدادهای کشوری در جامعه اسلامی بتوانند نقش آفرین باشند و در حل مسائل مؤثر باشند.
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب