ذخیره 20 هزار تن سیب و پرتقال برای تثبیت قیمت در بازار نوروز
به گزارش زارا، سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار داشت: سال جاری ۲۰ هزار تن سیب و پرتقال برای تنظیم بازار از جانب سازمان پیشبینی و ذخیره شده و در صورت نیاز توزیع می شود.
به گزارش زارا به نقل از مهر، ایوب فصاحت، سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در گفت و گو با مهر در رابطه با تنظیم بازار ماه مبارک رمضان و ایام نوروز اظهار نمود: تأمین یک سری کالاها در تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان به صورت مستقیم بر عهده سازمان تعاون روستایی کشور است. میوه شب عید که شامل سیب و پرتقال و البته خرما برای ماه مبارک رمضان می شود درحال پیگیری است.
وی اضافه کرد: سال جاری ۲۰ هزار تن سیب و پرتقال برای تنظیم بازار پیشبینی شده تا مشکلی در مدیریت بازار به وجود نیاید؛ اما بخش اصلی کار در تأمین میوه شب عید با سازمان میادین میوه و تره بار تهران بوده و سازمان تعاونی روستایی در کنار آنها بازار را پشتیبانی می کند.
وی افزود: در کنار ذخیره ۲۰ هزار تنی سیب و پرتقال، بیشتر از ۲۰ هزار تن از سایر میوه ها هم ذخیره احتیاطی شده اند چونکه از جانب رئیس جمهوری تاکید شده قیمتها در روزهای نوروز و ماه مبارک رمضان نباید نوسان داشته باشد.
سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به اینکه این سازمان بیشتر تصمیم ساز است و نقش توزیع کنندگی در کمیته در ارتباط با تنظیم بازار ایام نوروز دارد، خاطرنشان کرد: همکاری بین نهادها شکل گرفته و کنترل تعرفه ها بین معاونت های مربوطه درحال پیگیری است. کنترل قیمتها فقط در نقاط درحال توزیع کالاها نبوده و برای سراسر کشور اعمال می شود.
فصاحت با اشاره به اینکه ابزار تعرفه منجر به کنترل ۱۰۰ درصدی بازار کالاهای اساسی می شود، خاطرنشان کرد: سال جاری کمیته در ارتباط با تنظیم بازار شب عید از بخش های خصوصی کمک گرفته و مدیریت بازار بر عهده بخش خصوصی است. سازمان تعاون روستایی هم از مدیریت درست آنها پشتیبانی می کند.
فصاحت در رابطه با توزیع این محصولات از جانب سازمان تعاون روستایی، اظهار داشت: توسعه ذخیره شده سیب و پرتقال بستگی به شرایط بازار دارد؛ اگر نرخ این دو قلم روند افزایشی داشته باشد سازمان تعاون روستایی اقدام به توزیع می نماید. عرضه خرما ماه مبارک رمضان هم یک هفته قبل از آغاز این ماه خواهد بود.
تعرفه و تثبیت قیمت
این مسؤول دولتی در رابطه با تعیین تعرفه ۵۰ درصدی صادرات خرما هم اظهار داشت: جلسات گوناگونی برگزار شد رصد و پیگیری بازار با دو هدف انجام می شود؛ تولیدکننده متضرر نشود ضمن این که در حق مصرف کننده هم نباید ظلم شود. با تشکل های بخش خصوصی مذاکره شد. برآورد جلسات این بود که نرخ خرما مضاعفی در حال افزایش می باشد و لازم است برای تثبیت قیمتها در بازار، صادرات این محصول تعرفه ۵۰ درصدی داشته باشد.
فصاحت در انتها اظهار داشت: تعرفه ۵۰ درصدی صادرات خرما تا پایان خرداد اعمال می شود.
منبع: zarakala.ir
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب