دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر رفع گردد

ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر رفع گردد به گزارش زارا، دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت رفع ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر تاکید نمود.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، حجت الاسلام خسروپناه در جلسه کارگروه صوت و تصویر فراگیر با تکیه بر تدوین «سیاست ها و ضوابط حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی» اظهار نمود: باید با برنامه ریزی، برای نهایی سازی این بسته سیاستی صورت گیرد.
وی با تکیه بر مساله شناسی در سیاستگذاری عمومی اظهار داشت: ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر باید مرتفع شود.
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی، بیان نمود: پیشنهاد می کنم که متن نهایی سند با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صداوسیما عرضه شود و در این حوزه توافق لازم حاصل شود و در ادامه به کارگروه صوت و تصویر ارسال شود.
وی تاکید کرد: شورایعالی فضای مجازی یکی از بازیگران اصلی حوزه صوت و تصویر فراگیر است چونکه محتواها و سکوها از هم جدا نیستند. ازاین رو ضروری است وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورایعالی فضای مجازی در تدوین سیاست ها حضور داشته باشند.
بنابر اعلام روابط عمومی شورایعالی انقلاب فرهنگی، حاضران این نشست بر مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی در مورد «تعیین الزامات ساماندهی حوزه صوت و تصویر فراگیر» تاکید کردند و خواهان حفظ بندهای آن در جریان تدوین «سیاست ها و ضوابط حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی» شدند.
همینطور در این نشست پیش نویس «سیاست ها و ضوابط حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی» مشتمل بر مواد و فصل ها، عرضه و مقرر شد که جلسات هماهنگی برای حصول نتیجه ادامه داشته باشد.
در این نشست نمایندگان سازمان صداوسیما، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر شورایعالی فضای مجازی، صاحب نظران حوزه رسانه حضور داشتند.
امیدواری برای پخش سریال های نمایش خانگی از تلویزیون
بر این اساس، عضو کمیته تدوین سیاست ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی درمورد وضعیت کنونی رسانه ها و فضای مجازی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت ویژه ای که پلت فرم ها و وی اودی ها در سبد رسانه ای دارند چه در ایران و چه در جهان، علی القاعده ما با یک شرایط جدیدی در دهه اخیر مواجه شدیم در مصرف رسانه ای مردم و این مصرف رسانه ای را به انحای مختلف در مهاجرت ها و کوچ ها از برودکست ها به سمت برودبندها می بینیم.
سیدمرتضی میرباقری بیان نمود: احساس خودم اینست که حدودا سوءتفاهم هایی که ما در زمینه پلت فرم ها و وی اودی ها داشتیم بشدت درحال کاهش است بخصوص حاکمیت متوجه این نکته شده که باید بسترها و زیست بوم هایی را فراهم آورد تا بازیگران مختلف بتوانند مذاکراتی با هم داشته باشند و همینطور نسبت به رفتارها و قواعد و قوانین آگاه باشند و احیانا به سؤالات و ابهاماتی که برایشان به وجود می آید، پاسخ داده شود.


رئیس کمیسیون اجتماعی شورایعالی انقلاب فرهنگی در ادامه از انتظاراتِ شورایعالی انقلاب فرهنگی در مورد نظارت ساترا صحبت کرد و اظهار داشت: نیاز فرهنگی مردم یک نیاز جدّی است، در جمهوری اسلامی ایران یک انقلاب منحصر به فرد و بزرگ صورت گرفته است و ما مدعی فکر و فرهنگ و اندیشه هستیم. اساسا نیازهای فرهنگی و محتوایی مردم را به رسمیت می شناسیم اما نسبت به محتوا و فرهنگی که نسبت به جهان تبلیغ و ترویج می شود نقدهای جدّی داریم. این نقدهای جدّی خودمان را باید از راه بسترهای فرهنگی و هنری و رسانه ای هم بتوانیم ابراز نماییم و هم بتوانیم نیازهای واقعی مردم را پاسخ دهیم. رسانه ملّی، ورزیدگی فوق ممتازی در این حوزه ها دارد و از یک آشنایی خوبی برپایه نیازها، ذائقه ها و سلایق مردم برخوردار می باشد. شاخص هایی که باید در برنامه ها و سریال ها وجود داشته باشد را می شناسد و این به ساترا کمک می نماید تا به پشتوانه تجربه رسانه ملی نظارت بهتری بر شبکه نمایش خانگی داشته باشد.
میرباقری تصریح کرد: با ورود جدّی تر محتواهای بیرون مرزِ و همینطور فعالیت پلت فرم های مختلف فیلم و سریال در سطح جهان، علی القاعده باید استانداردهایی را در این حوزه داشته باشیم. این هم یک امر محرزی است ولی در اینجا باید به این مساله دقت کنیم که مبانی، اصول و آرمان های ما غیرقابل مذاکره است. یعنی یک اصول ثابت، فراگیر و دائمی است و قابلِ چانه زنی نیست اما در ارتباط با اقتضائات زمانه هم باید انعطاف هایی داشته باشیم که مجموعه های تنظیم گر یک چنین مسئولیت هایی را باید در این حوزه داشته باشند.
وی ادامه داد: در دولت گذشته، اختلافاتی میان صدا و سیما و وزارت ارشاد در مورد تنظیم گری شبکه نمایش خانگی بود که شورایعالی انقلاب فرهنگی مساله را حل کرد. شورایعالی انقلاب فرهنگی تنظیم گری صدا و سیما و ساترا را در حوزه های مشخصی همچون شبکه نمایش خانگی به رسمیت شناخت و بر روی آن صحه گذاشت. قانونیت آنرا تحکیم کرد اما در ماده ششم آن مصوبه این نکته عنوان شد که باید در حوزه تنظیم گری اصول و سیاست های محتوایی محکمی داشته باشیم و کمیته ای برای تدوین سیاست ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی تعیین شد.
عضو کمیته تدوین سیاست ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی در رابطه با معرفی سریال های نمایش خانگی در بخشهای خبری تلویزیون تصریح کرد: این اتفاق خوبی است که شاهد می باشیم تعاملات میان نمایش خانگی و صداوسیما به خوبی پیش می رود. یعنی در واقع باطل السحر همان غرض ورزی هایی است که می گفتند میان این دو، رقابتی وجود دارد. اما این طور نبوده و نیست. صداوسیما آمده تا شبکه نمایش خانگی را در زمینه رسانه درست هدایت کند. امیدوارم بزودی کارهای مشترک میان نمایش خانگی و تلویزیون را ببینیم و همینطور سریال هایی از حوزه نمایش خانگی از تلویزیون پخش شوند. این اتفاق حتما سبب خواهد شد سریال ها در حوزه نمایش خانگی با یک ظرافت و دقت بیشتری به سمت خانواده محور شدن پیش برود و خانواده ها بتوانند به سادگی بیننده سریال های خانگی باشند.



0.0 / 5
277
1403/01/30
14:02:01
تگهای خبر: استاندارد , زمینه , فناوری , مد
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است