از ۵۸ ثانیه ی موثر تا امید دیدار با وزیر فرهنگ!

از ۵۸ ثانیه ی موثر تا امید دیدار با وزیر فرهنگ! زارا: به گزارش زارا، روز _ داخلی _ خانه: «نوجوان با عصبانیت و به سرعت از اتاق خارج می شود و دوان دوان به سوی پدر می رود و با دست ضربه محکمی به سرِ پدر می زند و باردیگر در صورتیکه داد می کشد به سوی اتاق اش می رود. پدر درحالی که می خندد بدنبال او می رود و می گوید: «چیه بابا؟ بذار بوسِت کنم. کی تو رو زده که بابا رو می زنی؟». پسر باردیگر از اتاق خارج می شود و حالا به شدت پدر را در آغوش می کشد و با یکدیگر روی مبل می نشینند. پدر مدام قربان صدقه او می رود و پسر جای ضربه ای که به سرِ پدر زده را نوازش می کند.»


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، تمام این جملات شرح صحنه ی یک ویدیوی ۵۸ ثانیه ای با بازیگرانِ واقعی است که اینروزها در فضای مجازی وایرال شده است و افراد با نظراتی که اکثرا حاکی از قدردانی از صبر این پدر است، آنرا بازنشر می کنند. هرچند این اولین باری نیست که یک ویدیو از این پدر و پسر منتشر می شود.
ابوالفضل یک راننده کامیون و پدر سبحان ۱۸ ساله نوجوان طیف شدید اوتیسم است که مدتی قبل ویدیویی از زندگی آنها در کانکسی پشت کامیون در فضای مجازی دست به دست می شد که عاقبت موجب شد تا خیرین با این دو نفر و زندگیِ پر از سختی آنها آشنا شده و به آنها کمک کنند. حالا هم این ویدیوی اخیر باردیگر تحسین کاربران فضای مجازی را بابت تمام تلاشِ ۱۸ ساله این پدر برانگیخته است. با وجود این، اما از آنجا که طبق آمار از هر ۱۵۰ تولد در کشور، یک کودک مبتلا به اختلال اوتیسم به دنیا می آید، احتمالاً خانواده های زیادی هم وجود دارند که با مشکلاتِ این اختلال و مسائل در رابطه با آن دست و پنجه نرم می کنند، اما چون تصاویری از زندگی آنها در فضای مجازی پخش نمی گردد، کسی هم از آنها خبری ندارد.
اوتیسم یا درخودماندگی، نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می شود و علت اصلی آن هنوز ناشناخته است. یک اختلال که تا همین یک دهه قبل تنها ۲ درصد جامعه درباره ی آن آگاهی داشتند و در سالهای اخیر به مدد فرهنگسازی و حضور انجمن اوتیسم در برنامه های پرمخاطب آنتنِ صدا و سیما این آمار به حدود ۳۵ درصد رسیده است؛ یعنی چیزی حتی کمتر از نصف جامعه!
بر این اساس هنوز هم افراد طیف اوتیسم و خانواده هایشان با چالش ها و دغدغه های بسیاری مواجهند که بخش مهمی از آن با آگاهی بخشی به جامعه، انگ زدایی از این اختلال و فرهنگ سازی موثر توسط نهادی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آنهم ذیل تولیدات فرهنگی در بخش های مختلف تصویری، تجسمی، نمایشی، سینمایی و... برطرف خواهد شد، هرچند بگفته سعیده صالح غفاری _ مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران _ این وزارتخانه کمتر به این بخش از وظایف خود در بابِ فرهنگسازی پرداخته است و اعضای انجمنِ مردم نهاد اوتیسم امیدوارند امکانِ دیداری با شخصِ وزیر فرهنگ فراهم گردد تا بتوانند درباره ی موضوع مهم «فرهنگسازی» و ابزارهایی که این وزارتخانه برای این امر مهم در اختیار دارد، گفت و گو کنند.

امثال سبحان کم نیستند

صالح غفاری که معتقد می باشد انتشار فیلم هایی مشابه آن چه که پدر سبحان منتشر نموده است می تواند به فرهنگ سازی درباره ی اختلال اوتیسم کمک نماید، درباره ی این فیلم به ایسنا توضیح می دهد: فیلمی که بتازگی در فضای مجازی وایرال شده است مربوط به آقای ابوالفضل، پدر سبحان از نوجوانان طیف شدید اوتیسم است که چند وقت قبل هم ویدیوی دیگری از آنها وایرال شد که موجب معروف شدن او و پسرش شد. پدر سبحان با یک کامیون کار می کند و از آنجا که مادرش نیز با آنها زندگی نمی کند، سبحان با کامیون پدرش شهر به شهر سفر می کرد. پس از انتشار ویدیوی اول، خیرین و سلبریتی های زیادی خصوصاً از خارج از کشور کمک های مالی قابل توجهی به این پدر و پسر کردند.
سبحان و پدرش
0.0 / 5
697
1403/08/09
11:10:19
تگهای خبر: تولید , سفر , مد , وزارت
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است