وعده تصویب سند اسباب بازی تا انتهای سال محقق می شود؟
به گزارش زارا، مدیرعامل کانون پرورش فکری خردسالان و نوجوانان ضمن ارائه توضیحاتی درباره ی روند نگارش و تصویب سند اسباب بازی درعین حال استقبال از نهمین نمایشگاه اسباب بازی را نیز قابل توجه توصیف کرد و اظهار داشت: آمارها هنوز به دقت احصا نشده است، اما تخمین حدودی این است که بالاتر از 20 میلیارد تومان فروش اسباب بازی داشته ایم.
حامد علامتی در گفت و گو با ایسنا درباره ی روند نگارش و تدوین سند ملی اسباب بازی توضیح داد: طی حدود ۴ جلسه و با برگزاری ۸ کمیسیون در شورای نظارت بر اسباب بازی بر نگارش سند اسباب بازی کار کردیم و تلاشی صورت پذیرفت تا از تمامی عوامل دخیل در این زمینه استفاده نمائیم به گونه ای که از نظرات انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی، اتحادیه خرازان، صاحب نظران حوزه اسباب بازی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت صمت و... استفاده کردیم.
او با اشاره به رفت و برگشت های سند اسباب بازی از شورای نظارت به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار داشت: آقای خسروپناه اعتماد خوبی به شورای نظارت بر اسباب بازی دارند، در حقیقت پیش نویس سند اسباب بازی را فعالین همین حوزه آماده کردند و به شورای نظارت بر اسباب بازی آوردند که حال هم نگارش و تغییرات آن در مراحل پایانی است. این سند یک دفعه در سطح شورای نظارت بر اسباب بازی تصویب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد ولی بنابر ملاحظاتی که دبیرخانه شورا مطرح نمود، برگشت خورد و درحال بررسی دوباره است. امیدواریم در جلسه آینده شورای نظارت بر اسباب بازی به نتیجه مشخصی برسیم و سند را برای تصویب غائی به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال نماییم.
بیشتر بخوانید:
شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش نویس «سند ملی صنعت اسباب بازی» را قبول ندارد
سند اسباب بازی مشکلی ندارد
مدیرعامل کانون پرورش فکری با تأکید بر این که سند اسباب بازی مشکلی ندارد، اظهار داشت: در حقیقت کوشیدیم نظرات کارشناسی بیشتری احصا نماییم، دغدغه های تولیدکنندگان را بشنویم و در عین حال برای واردات اسباب بازی نیز پیش بینی داشته باشیم. صنعت اسباب بازی نوپا است و طبیعتا نیاز به اقدامات کارشناسی و مطالعاتی بیشتری دارد بدین جهت تاخیر در تصویب سند نیز به سبب استفاده بیش از نظرات کارشناسی است.
او با اعلان اینکه هیچ تعارض منافعی در بین اهالی زیست بوم صنعت اسباب بازی در نگارش سند وجود ندارد، اشاره کرد: تبلور این عدم تعارض منافع در نهمین جشنواره اسباب بازی مشهود است. اتفاقا دولت و حاکمیت بدنبال این است که تولیدکنندگان به میدان بیایند و کار را مبتنی بر زیست بوم ایران و برمبنای نگاه های تربیتی، آموزشی و مهارتی کشورمان به دست بگیرند. اتفاقا اصلا اختلافی میان ما و تولیدکنندگان وجود ندارد.
بگفته علامتی سند ملی اسباب بازی تا انتهای سال از طرف شورای نظارت بر اسباب بازی تکمیل شده و به شورای عالی انقلاب فرهنگی تحویل داده می شود.
بیشتر بخوانید:
خسروپناه: سند اسباب بازی به زودی تصویب می شود
نهمین نمایشگاه اسباب بازی چقدر فروش داشته؟
او همین طور با اشاره به استقبال از نهمین جشنواره ملی اسباب بازی نسبت به دوره هشتم، اظهار داشت: این دوره با استقبال بهتری روبرو شد. آمارهای جشنواره هنوز به دقت احصا نشده است، اما تخمین حدودی این است که بالاتر از ۲۰ میلیارد تومان فروش اسباب بازی داشته ایم و در عین حال تعداد بازدیدکنندگان نیز بیشتر بود.
مدیرعامل کانون پرورش فکری رضایت از محصولات عرضه شده در نهمین جشنواره اسباب بازی و نرخها را بالا توصیف کرد و اضافه کرد: البته ایراد و انتقاد هم طبیعی است.
او با اشاره به این که در ابتدا قرار بود ۱۲۰ تولیدکننده اسباب بازی در جشنواره حضور داشته باشند، اظهار داشت: اما به سبب استقبال بالا از نمایشگاه اسباب بازی ۲۰ تولیدکننده هم در میانه راه به ما پیوستند و محصولات خودرا ارائه کردند. در ابتدا قرار بود ۲۲۰۰ محصول عرصه شود و بعد با افزایش شمار تولیدکنندگان این تعداد به ۲۵۰۰ محصول رسید. درحقیقت این نشان میدهد تقاضا وجود داشته که عرضه بالا رفته است.
علامتی تخصصی شدن نهمین جشنواره ملی اسباب بازی را مهم ترین تفاوت آن با سایر رویدادها دانست و بیان کرد: عمده تفاوت با سایر رویدادها این بود که بخش علمی، ترویجی و... داشتیم و کوشیدیم از متخصصین حوزه استفاده نمائیم تا نمایشگاه اسباب بازی به یک رویداد اسباب بازی تبدیل گردد و خردسالان و خانواده ها بتوانند بسته کاملی از خدمات سرگرمی را تجربه کنند و بعد از آن به بخش نمایشگاهی برسند.
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب