مالك گروه قطعات خودرو عظام خبر داد؛

فعالیت بیشتر از ۴ هزار نفر جهت تولید و بومی سازی قطعات در گروه عظام

فعالیت بیشتر از ۴ هزار نفر جهت تولید و بومی سازی قطعات در گروه عظام به گزارش زارا مالك گروه قطعات خودروی عظام بابیان اینكه این شركت جهت تولید و تحویل قطعات به خودروسازان تلاش زیادی كرده، اظهار داشت: بیشتر از ۴هزار نفر نیروی كار، برای تولید و بومی سازی قطعات در این شركت فعال می باشند.



به گزارش زارا به نقل از مهر، عباس ایروانی با اشاره به اینكه گروه قطعات خودروی عظام یكی از تامین كنندگان اصلی قطعات برای خودروسازان بزرگ بوده و در سال های پیش، با عنایت به فشارهای گسترده اقتصادی و تحریم های بین المللی، توانسته نیاز خودروسازان و عموم مردم را به قطعات یدكی خودرو تامین كند، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: قطعه سازی عظام، طی سه دهه فعالیت مستمر خود، امروز به یكی از بزرگترین تولیدكننده قطعات خودرو در منطقه تبدیل گشته است و این حاصل تلاش متخصصان ایرانی است كه بر مبنای دانش و تجربه جهانی عمل كرده اند.
وی در ادامه اضافه كرد: استراتژی عظام از آغاز امر، حضور فعال در صنعت خودروسازی كشور بوده و از این جهت حجم قابل توجهی از قطعات مورد نیاز خودروسازان اصلی كشور را تامین كرده و می كند.
مالك گروه قطعات خودروی عظام همینطور افزود: ما طبق وعده و برنامه ای كه با خودروسازان بزرگ داریم، تمام قد برای تولید قطعات استراتژیك در صنعت خودروسازی كوشیده ایم و در شرایط سخت سال قبل نیز، نیاز خودروسازان به قطعات خودرو را پوشش داده ایم. مجموعه عظام اساساً نسبت به تحویل قطعه به خودروسازان از هرگونه اقدام و تلاشی دریغ نمی كند.
وی درباره توانایی تولید قطعات در داخل اضافه كرد: واحد تحقیق و توسعه گروه قطعه سازی عظام، امروز به یكی از بزرگترین مجموعه های تحقیقاتی در این صنعت تبدیل گشته است و هر قطعه ای كه از جانب خودروسازان درخواست شود، با استفاده از نیروهای متخصص داخلی و همینطور تجهیزات و تكنولوژی به روز جهانی، مبادرت به طراحی و تولید آن در عظام می نماییم.
ایروانی همینطور خاطرنشان كرد: امسال هم یكی از سیاست های اصلی ما به عنوان یكی از شركت های بزرگ در صنعت خودروسازی كشور، بومی سازی قطعات در سطح استانداردهای جهانی است. جالب است بدانید همین سال گذشته، به توانایی تولید قطعاتی دست یافتیم كه حجم قابل توجهی صرفه جویی ارزی را در شرایط سخت تحریم ها، برای كشور به ارمغان آورد و با حفظ و ارتقاء استانداردهای لازم، میزان وابستگی ما را به واردات كم كرد و یا در مواردی به صفر رسانده است. تولید كمك فنر، پیستون، استارت و دینام همچون مواردی هستند كه توانستیم به حجم زیادی از خودكفایی دست پیدا نماییم. این در واقع همان مساله ای است كه مقام معظم رهبری سال هاست به آن سفارش می كنند. یعنی تقویت تولید داخل و عدم وابستگی به خارج از كشور در محصولات استراتژیك.
وی درباره تاثیر تحریم ها بر صنعت قطعه سازی خودرو خاطرنشان كرد: یكی از نقاطی كه دشمن، هدف گذاری مستقیم كرده است، همین صنعت خودروسازی و قطعات خودرویی است چون كه نه تنها حجم گسترده ای از اشتغال را در داخل كشور بوجود آورده است، بلكه ارتباط مستقیم با معیشت عموم مردم دارد. فقط در همین گروه قطعات خودرو عظام بیشتر از ۴۰۰۰ نفر اشتغال دارند.

مالك گروه قطعات خودروی عظام در ادامه خاطرنشان كرد: این فقط اشتغال مستقیم است و اشتغال غیر مستقیم ما، چندین برابر این عدد می شود. پس حتما در راه ما هم فشارهای گسترده ای همچون تامین مواد اولیه و مشكلات مبادلات ارزی بوجود آمده است. همچون این فشارها، واردات تجهیزات تكنولوژیك (High Tech) برای گروه برق و الكترونیك عظام بود كه در بازه كوتاهی در هفته های اخیر، طرف های تجاری ما، نتواستند به خاطر تحریم ها به تعهدات شان پایبند بمانند اما در مدت كوتاهی توانستیم با سرعت عمل از این بحران به نحوی عبور نماییم كه صنعت خودروسازی هم گرفتار صدمه نشود.
وی در ادامه تصریح كرد: بهرحال امروز، با تصمیم گیری های بموقع و ارتباط موثر با شركت های معتبر تولیدكننده قطعات در دنیا كه با آنها قرارداد همكاری و انتقال دانش هم داریم، توانستیم از بحران تحریم ها عبور نماییم و به لطف خدا باآنكه شرایط سختی داریم ولی كماكان با ظرفیت كامل در حال ساخت و تولید قطعات خودرو هستیم و خواهیم بود.
ایروانی صحبت هایش را اینگونه افزود: از طرفی، از سال ۹۷ تمركز جدی بر بومی سازی قطعات داشتیم و وابستگی مان را به خارج از كشور محدود كرده ایم. ما ارتباطمان با دنیا را برای انتقال دانش و تجربه حفظ نموده ایم و از آن طرف سیاست هایمان را بر تولید بومی متمركز كرده ایم.
وی همینطور خاطرنشان كرد: با توجه شرایط سخت تحریم های بین المللی، باید با مدیریت، برنامه ریزی و حمایت چندجانبه مردم، رسانه ها و دولت از بحران های این صنعت عبور نماییم. هر مجموعه بزرگ یا كوچك قطعه ساز، اگر خدای ناكرده، منافع شخصی یا سازمانی را در تولید یا تحویل قطعات به خودروسازان دخیل كند، همه ما خسارت می بینیم. چون از توقف تولید و عرضه خودرو، همه زنجیره این صنعت لطمه می خورد و نهایتاً دود آن به چشم همه همچون مردم می رود.
مالك گروه قطعات خودروی عظام در انتها اظهار داشت: بعنوان عضوی از مجموعه پر تلاش عظام، ضمن اعلام این مورد كه بی وقفه، برای تولید و تحویل قطعات خودروی با كیفیت و استاندارد به خودروسازان تلاش می نماییم، به شما اطمینان می دهم كه در مساله تحویل قطعات خودرو و تزریق لوازم یدكی به بازار تعللی صورت نخواهد گرفت چون با منافع مردم و منافع ملی در صنعت خودروسازی روبرو می باشیم. مكرر هم در ارتباطاتی كه با خودروسازان داشته ایم به آنها پیشنهاد دادیم كه برای تولید قطعات در داخل كشور، هركجا كه احتیاج به سرمایه گذاری در تولید قطعات استراتژیك خودرو باشد ورود خواهیم كرد.
این مطلب، یك خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

5.0 / 5
4112
1398/04/23
14:34:48
تگهای خبر: ارز , استاندارد , اشتغال , اقتصاد
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است