با حضور وزیر علوم انجام شد؛

افتتاح نخستین آشپزخانه تمام صنعتی كشور در دانشگاه تبریز

افتتاح نخستین آشپزخانه تمام صنعتی كشور در دانشگاه تبریز زارا: معاون دانشجویی دانشگاه تبریز از افتتاح نخستین آشپز خانه تمام صنعتی دانشگاه های كشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تبریز خبرداد.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، حسین امام علی پور، در این خصوص در گفت و گو با خبرنگاران اظهار نمود: این پروژه نخستین آشپزخانه تمام صنعتی دانشگاهی است كه در سطح كشور افتتاح می شود، استفاده از سیستم بخار بجای گاز شهری و حفظ خواص غذایی همچون مزایای این پروژه به شمار می آید.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز حذف ۹۵ درصدی استفاده از روغن در طبخ برخی غذاها را از دیگر مزایای این طرح عنوان نمود و اظهار داشت: طبخ غذا در این آشپزخانه تمام صنعتی توسط فرهای كامبی انجام می شود.
وی با اشاره به دیگر مزایای پروژه آشپزخانه تمام صنعتی دانشگاه تبریز افزود: صرفه جویی در زمان، افزایش سرعت طبخ غذا، كاهش استفاده از نیروی انسانی و صرفه جویی در مصرف هزار حلبی روغن و داشتن صرفه اقتصادی از دیگر مزایای اجرای این پروژه است.
امام علی پور درانتها اشاره كرد: به منظور اجرای این پروژه حدود سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
گفتنی است، دانشگاه تبریز هم اكنون با داشتن بیشتر از ۲۱ دانشكده، چندین پژوهشكده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیشتر از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، كمك آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ كشورهای منطقه، بعنوان بزرگترین مركز علمی غرب و شمال غرب كشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه های بین المللی است.
افتتاح ساختمان حفاظت فیزیكی دانشگاه تبریز
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، این ساختمان پنج طبقه شامل ۳۸۵ متر مربع عرصه و ۱۹۲۰ متر مربع اعیان-زیر بنا و دارای زیر زمین، پاركینگ و بخش تاسیسات است.
به منظور افتتاح این پروژه حدود دو و نیم میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و واحد مدیریت حراست، ریاست، اداره ایمنی، واحد صدور كارت، مسئولیت شیفت، اداره حفاظت فیزیكی، آسایشگاه و غذاخوری، واحد كارشناسان حراست، اتاق اسناد، جلسه و مانیتورینگ از بخش های مختلف این پروژه به شمار می‎ آید.
افتتاح سیستم بخارپز برای پخت غذا برای نخستین بار در میان دانشگاه های كشور دیگر پروژه ای بود كه با حضور دكتر غلامی و هیئت همراه وی و دیگر مسئولان به بهره برداری رسید كه برای تجهیز و راه اندازی این سیستم نیز نزدیك ۳ میلیارد تومان هزینه شده است.
بر طبق این گزارش؛ افتتاح ساختمان دانشكده كشاورزی اهر (در قالب طرح تملك دارائی های سرمایه ای مصوب)، افتتاح واحد تولیدی شیر و محصولات لبنی دانشگاه تبریز با ظرفیت تولید یك تن در ساعت (از محل كمك های خیرین و منابع داخلی) و كلنگ زنی سیستم تصفیه آب قنات از دیگر پروژه هایی است كه امروز و فردا با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری خواهد رسید. برای بهره برداری این پروژه ها اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است
دانشگاه تبریز هم اكنون با داشتن بیشتر از ۲۱ دانشكده، چندین پژوهشكده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیشتر از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، كمك آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ كشورهای منطقه، بعنوان بزرگ ترین مركز علمی غرب و شمال غرب كشور عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه های بین المللی است.




منبع:

5.0 / 5
4823
1398/05/07
21:08:29
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , تولید , دانشگاه
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است