رئیس دانشگاه تهران:

تلاش می نماییم زنان را در بالاترین سطوح مدیریت دانشگاه به کار گیریم

تلاش می نماییم زنان را در بالاترین سطوح مدیریت دانشگاه به کار گیریم به گزارش زارا رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر این که نباید در انتصاب مدیران زن افراط و تفریط نماییم، اظهار داشت: در دوره جدید مدیریت دانشگاه تهران تلاش خواهیم کردم ظرفیت بانوان را در حوزه های مختلف بشناسیم و از این ظرفیت ها در عرصه های مختلف استفاده و آنها را هم توانمندتر نماییم و حتی در بالاترین سطوح مدیریت دانشگاه تهران آنها را به کار بگیریم.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دکتر سیدمحمد مقیمی در مراسم گرامیداشت روز زن و تجلیل از مقام والای مادر که امروز در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران درحال برگزاری است، در بررسی این مورد که چرا بانوان نمی توانند همانند آقایان به مشاغل کلیدی دست یابند، تاکید کرد: این بحث از دیدگاه اسلامی و علمی قابل بررسی است. از دیدگاه اسلام در قرآن وقتی در مورد جایگاه زن مروری می نماییم می بینیم که قرآن از زنان فراوانی یاد کرده است که نقطه عطف تاریخ شده اند و پس از نزول قرآن هم تاریخ اسلام نشان داده است که زنان بزرگی همچون حضرت زینب و حضرت معصومه جایگاه والایی داشتند. ازاین رو دین اسلام از مشارکت اسلامی زنان دفاع و بر آن افتخار می کند. همچنان که زنان ما منشأ تحولات بزرگ در تاریخ بوده اند و اگر برخی مغرضانه اعلام می کنند اسلام رویکرد مثبتی به زنان ندارد این پاسخ در قرآن داده شده است.
ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: از منظر علمی هم این مورد قابل بررسی است که آیا ما بدون توجه به صلاحیت ها می توانیم مشارکت و پست های مدیریتی زنان را ارتقاء دهیم که در این حوزه مطالعات علمی زیادی صورت گرفته که یک مطالعه تاکید می کند هر شغلی باید برپایه شخصیت به افراد واگذار شود و ما نمی توانیم بدون توجه به آن شغلی را بین افراد واگذار نماییم که در این تقسیم بندی یک شخصیت شهودی و منطقی وجود دارد که یک شخصیت رقابتی و مردسالار است که در شخصیت دوم حالت عاطفی منطبق با مشاغلی نظیر مشاغل معلمی، تدریس، روشنگری و... مطرح می شود.
رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از کارایی مدیریتی می نماییم برای ما فرقی نمی کند آن فرد آقا یا خانم باشد اما مشاغل مختلف شخصیت های مختلفی را می طلبد و رقابت مخاطره جزئی از کارهای مدیریتی است که از نظر علمی باید نوع فرهنگ و شخصیت افراد در مشاغلی که عهده دار می شوند باید در نظر گرفته شود.
دکتر مقیمی ضمن اشاره به انتصاب مدیران زن در مناطق مختلف مدیریتی دانشگاه تهران اظهار داشت: وقتی صحبت از شایستگی در انتخاب مدیران باشد فرقی نمی کند آن مدیر زن یا مرد است. باآنکه من اعتراف می کنم ما فرصت های ورود شخصیت ها و فرهنگ ها برای کسب مشاغل مختلف در جامعه را از زنان گرفتیم و کمتر به زنان فرصت داده ایم. باآنکه در نظام جمهوری اسلامی این فضا بوجود آمده است و یکی از معیارهای توسعه، توسعه جنسیتی عنوان شده است.
رئیس دانشگاه تهران افزود: ما همین چند روز اخیر مدیران خانم در سطوح مختلف مدیریتی عالی و میانی دانشگاه تهران داشتیم و نرخ مشارکت زنان در پست های مدیریتی تا دو ماه آینده هم بالاتر خواهد رفت اما باید توجه داشته باشیم در انتصاب مدیران زن نباید افراط یا تفریط داشته باشیم.
دکتر مقیمی در انتها خاطرنشان کرد: نباید این گونه باشد که فقط برای بالا بردن آمار مشارکت زنان نرخ انتصاب مدیران زن را افزایش بدهیم؛ چون که این مورد خدمت به جایگاه مدیران زنان نخواهد بود؛ چون که اگر این انتصابات ناموفق از کار دربیاید تجربه ای برای آینده خواهد شد که مدیران بعدی در این حوزه با محافظه کاری عمل کنند بلکه باید در این حوزه صلاحیت های افراد در نظر گرفته شود و فقط بحث مشارکت زنان را به بحث های مدیریتی خلاصه نکنیم.





منبع:

0.0 / 5
600
1400/11/04
21:57:03
تگهای خبر: بانوان , دانشگاه , مد , مطالعه
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است