با انعقاد تفاهم نامه رخ داد؛
تحول بزرگ اقتصادی در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با اکتشافات جدید
زارا: تفاهم نامه همکاری معدنی(اکتشاف، استخراج و فرآوری کانسنگ مواد پرتوزا و عناصر همراه) میان مدیران عامل شرکت های سنگ آهن مرکزی ایران و سازمان انرژی اتمی با حضور معاون رئیس جمهور و... به امضا رسید.
به گزارش زارا به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت، تفاهمنامه همکاری (اکتشاف، استخراج و فرآوری کانسنگ مواد پرتوزا و عناصر همراه) در میان مدیران عامل شرکتهای سنگ آهن مرکزی ایران و انرژی اتمی در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضا رسید.
در آئین انعقاد این تفاهمنامه همکاری که با حضور سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، سیدحجت کاظمی مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد، مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران و تعدادی از مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان انرژی برگزار شد، وزیر کار اظهار داشت: بهره مندی از ظرفیت های معدنی ایران اسلامی در سالهای اخیر مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است.
وی با اشاره به اینکه ایران در حوزه معادن، جزو کشورهای سرآمد دنیاست، اضافه کرد: دستیابی دانشمندان جوان کشور به تکنولوژی ژئوفیزیک هوابرد، امیدآفرین و نویدبخش آینده درخشان این حوزه است.
مرتضوی به اثرگذاری حوزه معادن در تقویت اقتصاد ملّی اشاره نمود و اظهار داشت: اکتشافات جدید در کشور می تواند علاوه بر اشتغال آفرینی برای جوانان به رونق تولید و صادرات هم منجر شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستیابی به اهداف تعریف شده در حوزه صنایع مادر، تأمین مواد اولیه صنعت فولاد کشور و ایجاد و توسعه فرصت های شغلی جدید با رویکرد منطقه ای و بومی را از اهداف تفاهمنامه در میان شرکت مهندسی اکتشاف و استخراج کانی های نوین پارس (اسکام) بعنوان نماینده سازمان انرژی اتمی و شرکت سنگ آهن مرکزی ایران از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان نمود.
از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حمایت کامل می کنیم
محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران هم در این جلسه ضمن اشاره به این که در شکوفایی اقتصادی ایران یکی از الزامات توسعه فعالیتهای معدنی است، اظهار نمود: بهره برداری از معدن لازم است به صورت حرفه ای و با تکنولوژی های جدید صورت گیرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ضمن اشاره به این که توقف چند ساله و موانع به منظور بهره برداری از عناصر همراه معادن در دولت سیزدهم و مدیریت جوان و جهادی توسط این سازمان رفع شده است، اظهار داشت: این اتفاق باعث ثروت آفرینی برای ملت ایران خواهد شد و با تولید و اشتغال پایدار ارزش افزوده قابل توجهی به وجود می آورد. این تفاهنامه می تواند نقطه عطف و آغازی برای تحول اقتصادی در حوزه صنعت و معدن در کشور باشد.
رئیس سازمان انرژی اتمی از تلاشهای ریاست صندوق بازنشستگی فولاد و مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران تشکر ویژه کرد.
راه رسیدن به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد تا سال ۱۴۰۴ هموار شد
همچنین سیدحجت کاظمی مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد در این جلسه با اشاره به اینکه شروع همکاری مشترک بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی در چارچوب انعقاد قراردادهای مشارکتی اکتشاف و استخراج و فرآوری معدنی میل به تأمین منابع معدنی و ذخیره استراتژیک کشور برای تأمین منابع سوخت هسته ای است، اظهار داشت: الان معدن چغارت با ۲۰۰ میلیون تن سنگ آهن در شهر بافق روبه اتمام است و با انعقاد این تفاهمنامه در راه چشم انداز و سند تولید ۵۵ میلیون تن فولاد تا سال ۱۴۰۴ گام بلندی برداشته شده است.
ذخیره ۱۷۰ میلیون تن سنگ آهن زیرزمینی در معدن آنومالی ۸ ناریگان
مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران سخنران دیگر این مراسم بود که ضمن اشاره به این که بعد از یکسال فعالیت در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران امروز شاهد یک اتفاق بزرگ هستیم، اظهار داشت: در حوزه فعالیتهای معدنی و صنعتی، بلوک مرکزی ایران یکی از مستعدترین مجموعه های کشور بوده و از سال ۱۳۵۰ فعالیت معدنی در آن شروع شده است.
وی خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم به دنبال ایجاد تحول صنعتی و معدنی در بلوک مرکزی ایران هستیم و معدن آنومالی ۸ ناریگان تقریبا برابر معدن چغارت ماده اولیه دارد.
حمیدیان اضافه کرد: ما امیدوار هستیم این تفاهمنامه همراه با تجریه شرکت سنگ آهن مرکزی ایران بعد از فعالیت در معادن چغارت و دی ۱۹، یک رخداد مهم برای پیش روی به سمت معدنکاری زیرزمینی باشد.
شهامت شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در کشف معادن پنهان
محمدحسن تولایی، مدیرعامل شرکت اسکام هم با اشاره به اینکه این شرکت زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی است، اظهار داشت: سازمان انرژی اتمی با بومی سازی هوابردی توانایی شناسایی کل معادن کشور را دارد.
وی اضافه کرد: مبحث آنومالی سطحی رو به اتمام است و معادن پنهان از راه ژئوفیزیک هوابرد امکان شناسایی دارند و شرکت اسکام در این حوزه بانک اطلاعاتی بزرگی دارد. در همین معدن آنومالی ۸ ناریگان که توسط ژئوفیزیک شناسایی شد. اطلاعات مهمی را استخراج کردیم که این اطلاعات در جای دیگر موجود نیست.
تولایی اضافه کرد: از آقای حمیدیان و شرکت سنگ آهن مرکزی ایران تشکر می کنم که شهامت حرکت به سمت کشف معادن پنهان در کشور را دارند و با بهره برداری از معدن آنومالی ۸ ناریگان برای ۵ تا ۷ هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.
منبع: zarakala.ir
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب