لوله بازکنی با روش های ساده، فوری و کم هزینه

لوله بازکنی با روش های ساده، فوری و کم هزینه به گزارش زارا، خیلی راحت با انجام چند روش ساده و کم هزینه لوله های منزل را باز کنید! آموزش لوله بازکنی و رفع گرفتگی لوله فاضلاب به صورت کاملا تضمینی.



به گزارش زارا به نقل از مهر، خدمات لوله بازکنی در مواقعی کارساز است که یک شیء مانند گوشی، جواهرات، دستمال توالت یا هر وسیله ای درون لوله فاضلاب گیر کند. به عبارتی دیگر در اغلب لوله های فاضلاب که توسط رسوبات، فضولات، لجن، مصالح ساختمانی (قیر و سیمان) گرفتار گرفتگی شوند، به روش های لوله بازکنی فوری نیاز است. در ابتدا یکی از شرکتهای معتبر لوله بازکنی شبانه روزی در تهران را معرفی می نماییم. این شرکت با چند سرویسکار در سرتاسر تهران آماده ی رفع گرفتگی لوله های ساختمان است. لوله بازکنی تهران با تجهیزات پیشرفته، رعایت بهداشت و تیم مجرب و با سرویس دهی فوری صورت می گیرد. ریختن باقیمانده مواد غذایی، مواد روغنی به درون سینک یکی از عوامل اصلی گرفتگی لوله ها هستند. شرکت لوله بازکنی راهکارهایی جذاب، کم هزینه به شما پیشنهاد می دهد. با این روش ها بدون احتیاج به متخصص چاه بازکن خودتان هم می توانید دست به کار شوید. دلایل گرفتگی لوله فاضلاب چیست، چگونه از گرفتگی های فاضلاب جلوگیری کنیم؟ برای چاه بازکنی گرفتگی لوله، ابتدا باید دلیل انسداد آنرا بدانید. بعضی از لوله ها به دلیل فرسودگی و از بین رفتن استقامت در طول زمان، مسدود می شوند که باید آنرا تعویض کنید. اما همچون علل گرفتگی لوله می تواند: همچون علل اصلی عبارت اند از: تجمع مو و چربی در لوله آشپزخانه افتادن اجسام سخت در داخل لوله انداختن دسمتال کاغذی در توالت گرفتگی با مصالح ساختمانی (قیر، سیمان و سنگ) در حین تعمیرات یا نوسازی منازل به کار گزاشتن زانویی نامناسب و عدم شیب لوله ریختن شن و ماسه در اثر بارش باران به لوله باریک شدن قطر لوله در طول زمان روش های مفید برای پیشگیری از گرفتگی لوله ها عبارتند از: قرار دادن توری های ظریف در کف شورها برای حفاظت از ورود گرد و غبار و زباله ها قرار دادن صافی در سینک و پیشگیری از ورود باقیمانده مواد غذایی و روغنی به درون لوله سینک تمیز کردن اتصالات سیفون به فاصله منظم و شستشوی آن با آب داغ و سرکه ریختن آب جوش به درون سیفون یا شتر گلوی توالت پس از هربار استفاده پیشگیری از انداختن وسیله مانند دستمال کاغذی، دستمال توالت، پوشک بچه و اشیای خارجی درون لوله فاضلاب با رعایت این موارد به شما اطمینان می دهیم که لوله های ساختمان در لوله بازکنی کرج منازل به هیچ عنوان گرفتار گرفتگی نمی شوند. لوله بازکنی به روش فشار آب شلنگ در صورتیکه کف شور حمام یا آشپزخانه به هر علتی مسدود شود، می توانید با استفاده از یک شلنگ آب مسیر گرفتگی را باز کنید. ابتدا شلنگ را در لوله قرار دهید و اطراف آنرا با پارچه بپوشانید تا راه خروج آب نداشته باشد. سپس به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه آب را باز کنید و با دست خود شلنگ را نگه دارید. فشار آب در لوله سبب می شود تا مواد مسدود کننده فاضلاب به چاه مورد هدایت قرار گیرند. ساخت فنر لوله بازکنی دستی
مواقعی که مشکل گرفتگی لوله فاضلاب با فشار آب حل نمی گردد، فنر لوله بازکنی دستی می تواند ابزار مناسبی برای لوله بازکنی باشد. فنر دستی را از فروشگاه های تأسیسات هم می توانید تهیه کنید. ابتدا فنر را به داخل لوله هدایت کنید در پایان فنر اهرمی برای چرخاندن قرار دارد. برای نتیجه گیری بهتر از یک دریل استفاده کنید. استفاده از محلول های لوله بازکنی طبیعی ترکیب چند نوع مواد که امکان دارد در اغلب منازل موجود باشد. این مواد عبارتند از: سرکه جوش شیرین پودر لباس شویی دستی آب جوش و صابون ابتدا آب موجود در زانویی لوله را توسط پارچه خشک کنید. مخلوط ۱/۳ فنجان جوش شیرین با ۱/۳ فنجان سرکه را در لوله گرفته شده بریزید و تا ۳۰ دقیقه و یا بیشتر صبر نمائید. ترکیب این مواد سبب ایجاد واکنش شیمیایی می شود که در این هنگام خروجی لوله را با پارچه بپوشانید و به مدت چند دقیقه نگه دارید. برای لوله بازکنی، مقداری پودر لباس شویی در لوله بریزید و مخلوط صابون و آب جوش را پشت سر آن، در لوله خالی کنید. با این کار تمام چربی های لوله از بین می رود و کاملا تمیز می شود. نمک و جوش شیرین مخلوطی از ۱/۲ فنجان نمک و ۱/۲ فنجان جوش شیرین را داخل لوله بریزید. ۱۰-۲۰ دقیقه صبر کنید و سپس آب داغ را در لوله بریزید. آب داغ و این ترکیب یک واکنش شیمیایی می سازند که می تواند گرفتگی لوله تخلیه را باز کند. ترکیب فوق معمولا برای پیشگیری از گرفتگی شدید عالی است. ازاین رو می توانید این مواد را به صورت مداوم یعنی هر چند هفته یکبار داخل لوله بریزید. سپس آنرا با آب بشویید. تمیز کردن اتصالات زیر سینک ظرفشویی مسدود شدن مسیر فاضلاب سینک ظرفشویی یکی از عمده مشکلات در منازل است. برخی مواقع گرفتگی لوله از قسمت اتصالات زیر سینک اتفاق می افتد. شما می توانید برای لوله بازکنی آشپزخانه، لوله های موجود در زیر سینک را باز کنید و داخل آنها را شست و شو دهید. لوله بازکنی با آویز فلزی لباس در مواقع گرفتگی فاضلاب توالت فرنگی، یک آویز لباس فلزی تهیه کنید. نوار آویز را دربیاورید و آنرا خم کنید تا در لوله توالت فرنگی فرو کنید. نوک آویز را داخل لوله توالت فرنگی قرار دهید و با دست میله را بچرخانید تا گرفتگی لوله باز شود. زمان انجام کار، از دستکش استفاده کنید و مواظب باشید تا آویز فلزی به بدنه سفالی توالت فرنگی صدمه وارد نکند. لوله بازکنی تهران خدمات خود را چطور عرضه می دهد؟
بنا به قول کارشناسان لوله بازکنی ۴ نوع دستگاه جز ابزارهای پر کاربرد در این حرفه هستند. که هر کدام از این ابزارها با عنایت به شرایط و علت گرفتگی استفاده های گوناگونی دارند. فنر برقی پایه دار پمپ تراکم (کمپرسورهوا) واترجت پمپ ساکشن (پمپ مکنده) فنر برقی: در اغلب مواقع گرفتگی های چاه آشپزخانه، توالت، حمام و لوله های کف شور با فنر برقی رفع می شود. نیروی متخصص چاه بازکنی با استفاده از ابزار فنر برقی (ژنراتور برقی) اقدام پاکسازی لوله می کند. استفاده از این دستگاه باید توسط با یک فرد با تجربه و با مهارت صورت گیرد تا با کم ترین کثیف کاری و باز شدن تضمینی لوله ها صدمه ای به لوله کشی ساختمان وارد نشود. پمپ تراکم: چاه بازکن تهران با عنایت به نوع جنس لوله مانند لوله های چدن از این ابزار پرقدرت استفاده می نماید. پمپ تراکم (کمپرسور هوا) دارای مخزن چند لیتری و یک شلنگ مقاوم نسبت به فشار است. این پمپ تخلیه فشار درون مخزن به درون لوله، هر گونه گرفتگی را از مسیر لوله های فاضلاب پاکسازی می کند. واترجت: این وسیله با موتور بسیار قوی نوعی پیشرفته تر از دستگاههای لوله بازکنی معمولی به حساب می آید. واترجت با کمک فنر مخصوص و به انتخاب لوله بازکن در گرفتگی های شدید و در گرفتگی با مصالح ساختمانی (سیمان و قیر) به کار می رود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

0.0 / 5
361
1402/05/20
15:18:37
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , خدمات , سرویس
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است