معاون اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل مطرح كرد:
جشنواره فیروزه فرصتی برای طراحان محصولات فرهنگی
به گزارش زارا، اردبیل معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل اظهار داشت: نهمین دوره جشنواره فیروزه با سه رویکرد ایده های فرهنگی استارتاپی، کسب و کارهای فرهنگی نوپا و کسب و کارهای فرهنگی تجاری شده و فعال در سراسر استانهای کشور انجام می شود.
سید رئوف موسوی ۱۳ شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نهمین جشنواره جایزه فیروزه، اظهار داشت: نهمین دوره جشنواره فیروزه با سه رویکرد ایده های فرهنگی استارتاپی، کسب و کارهای فرهنگی نوپا و کسب و کارهای فرهنگی تجاری شده و فعال، در سراسر استانهای کشور در دو مرحله تعیین برگزیدگان استانی و در ادامه تعیین و تقدیر برگزیدگان ملی انجام خواهد شد.
وی با اعلان اینکه محصولات فرهنگی به عنوان نمادی از فرهنگ و تمدن هر ملتی مهم تلقی می شوند، اظهار داشت: در وضعیت فعلی که در آن فرهنگ جهانی به پیروی از روند پرشتاب جهانی شدن بطرف فرهنگ غربی همگرا می شود، لزوم تقدیر و برنامه ریزی برای حفظ دستاوردهای فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی بالاتر از پیش نمایان می شود.
موسوی به ایده های نوجوانان در حوزه صنایع فرهنگی در رابطه با موضوعات جشنواره اشاره نمود و اضافه کرد: باتوجه به لزوم توانمندسازی و ضرورت آشنایی با نوجوانان در حوزه های اسباب بازی، عروسک، نوشت افزار، طراحی شخصیت و هدایای فرهنگی، بخش ویژه ای با موضوع ایده های نوجوانان در حوزه صنایع فرهنگی که ارزیابی در مرحله داوری بصورت مجزا به انجام می رسد.
وی با اعلان اینکه امروزه باید با بهره گیری از ظرفیتهای داخل کشور و برنامه ریزی دراین زمینه بوسیله کسب و کارهای فرهنگی ضمن کارآفرینی و اشتغالزایی گامی در راستای رونق اقتصاد و فرهنگ برداشت، افزود: ترویج تولید و مصرف کالاها و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی با نگاه ویژه به محصولات فرهنگی اقوام ایرانی، تشویق تولیدکنندگان به تولید کالاهای فرهنگی با اولویت ها و نیازهای کشور، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری در عرصه صنایع فرهنگی، زمینه سازی بمنظور هم افزایی شرکت کنندگان صنایع فرهنگی، رونق بازار مصرف کالاهای فرهنگی داخل کشور، معرفی فعالان صنایع فرهنگی به جامعه و نهادهای خصوصی، پشتیبانی و پشتیبانی از محصولات فرهنگی تولید شده در استانها و مطرح کردن آن در سطح ملی و بین المللی و ایجاد دغدغه فرهنگی میان خانواده ها با افزایش مصرف آثار و تولیدات فرهنگی ایرانی و اسلامی همچون اهداف برگزاری این جشنواره است.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل اضافه کرد: برگزاری جشنواره پشتیبانی از کالاها و محصولات فرهنگی استانها بصورت مجازی بوسیله زیرساخت الکترونیکی https: //platzaar.ir/ تا ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۳ که دبیرخانه جشنواره کالاهای فرهنگی مستقر در اداره کل مجامع تشکل ها و کارهای فرهنگی طراحی نموده است صورت خواهد گرفت. بارگذاری اطلاعات اثر و یا آثار متقاضیان شرکت در جشنواره استانی با ورود به لینک فوق الذکر انجام پذیر خواهد بود.
موسوی اشاره کرد: کالاهایی که دارای عنوان نماد فرهنگی هستند کارکردی آموزشی، سرگرمی و ورزشی دارند، این کالاها بـا مقتضیات فرهنگی تولید و به طور مستقیم و غیر مستقیم در بینش جامعه موثر خواهد بود.
منبع: zarakala.ir
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب