جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم
عارف: نهادهای انقلاب اسلامی در جایی وارد شوند که بخش خصوصی و دولت توان ورود به آنرا ندارند
به گزارش زارا، معاون اول رییس جمهور در اولین جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم با اعلان اینکه دولت و نهادها، همگی «اعضای یک خانواده» هستند، خطاب به روسا و مدیران ارشد این نهادها اظهار داشت: ما باید نقش متمم و مکمل یکدیگر را ایفا نماییم، نهادهای انقلاب اسلامی می توانند خارج از ساختار بروکراسی اداری، کارهای بزرگی را در بحران ها شکل داده و برای خدمت رسانی بهتر و بزرگتر به دولت ها کمک کنند، ما همه همکار هستیم.
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دویست و هشتمین نشست نهادهای اجتماعی - فرهنگی با حضور مدیران ارشد این نهادها در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، در این نشست که با حضور روسا و مدیران ارشد اقتصادی بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، کمیته امداد امام خمینی(ره)، آستان قدس رضوی، بنیاد شهید انقلاب اسلامی، سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد، راه های همکاری بیشتر و نزدیکتر این نهادها و دولت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیران این نهادها نظرات و راهکارهای خویش را در حوزه های مختلف اجتماعی و اقتصادی بیان نمودند.
معاون اول در حالیکه از مدیران حاضر در جلسه بعنوان «همکاران» یاد کرد، اظهار داشت: از آغاز پیروزی انقلاب، قرار بود که انقلاب ما حرف و ایده های نو را مطرح کند که با روند سایر حکومت ها و انقلاب ها متفاوت باشد، ما با انقلاب های ایدئولوژیک زیادی در تاریخ روبه رو هستیم که عقبه انقلابی داشتند، اما پس از مدتی به دنبال منافع باندی گروهی و حزبی خود رفتند اما عقبه انقلاب ما فرهنگی بود، واضح است که چنین انقلابی با دشمنان زیادی مواجه شود و در این شرایط بود که دنیای استکبار جنگ ۸ ساله را تحمیل کرد اما همه این ها نه تنها سبب ضعف ما نشد که سبب استقامت ما شد و خوشحالیم که حالا نهادهایی از انقلاب برآمده اند که با جدیت فعالیت نموده و در بحران ها تلاش می کنند در خدمت مردم باشند.
وی ادامه داد: با وجود مضایق بودجه ای، گاهی دولت ها معلوم نیست که در بحران ها به کدام سمت و سو می روند و تا کجا می توانند کار کنند اما نهادهای انقلاب اسلامی که ساختارهایی جدا از ساختار بروکراسی و اداری دارند می توانند به سرعت و بهتر فعالیت نموده و خصوصاً در شرایط بحران به کشور و ملت خدمت کنند.
عارف در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه یکی از آثار بزرگ فعالیت نهادهای انقلاب اسلامی، حفظ و استفاده از مدیران و مسؤلان کارآمد گذشته است، اظهار داشت: در همه دنیا، حکومت ها طبق نظم و نسقی می آیند و می روند اما جایگاه دولت سابق همچنان حفظ می شود و حتی رئیس جمهور سابق به اندازه رئیس جمهور مستقر و وزیرسابق به اندازه وزیر فعلی اعتبار دارد اما در کشور ما از فردای روزی که افراد سمت قبلی خویش را ندارد، اعتبار قبلی آنها در جامعه از بین می رود و این درس بدی به جوان ها می دهد.
معاون اول رئیس جمهور افزود: از شما مدیران و مسؤلان نهادها تشکر می کنم که بزرگان کارآمد دولت های قبل را جذب می کنید و این سرمایه ها حفظ می شوند و اجازه نمی دهید که این سرمایه ها متفرق شوند.
عارف اظهار داشت: نکته دیگری که در رابطه با نهادهای انقلاب اسلامی می توانم به آن اشاره کنم ثبات مدیریتی و ثبات راهبردها در این نهادهاست، متاسفانه در بعضی دولت ها به تصمیمات دولت قبل احترام نمی گذاشتند و نمی گفتند که اگر تصمیمی در دولت قبل گرفته شده است آنرا بررسی نماییم و اگر خوب بود ادامه بدهیم و گرنه آنرا کنار بگذاریم، بلکه شیوه کار به این صورت است که از ابتدایی که می آیند تصمیمات قبلی را کنار می گذارند و این یک سیکل نادرست بوجود آورده است، اما در نهادهای انقلاب اسلامی، ثبات وجود دارد که این بسیار با ارزش است و در آنها تغییر راهبرد نداریم و این به یمن دقت نظر مقام معظم رهبری حاصل شده است.
ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: فلسفه تشکیل نهادهای انقلاب اسلامی این بوده است که بدون وابستگی حقوقی در خدمت نظام باشند و این همان نقشی است که من از آن بعنوان نقش متمم یاد می کنم.
عارف تصریح کرد: مقام معظم رهبری با صراحت بیان کرده اند که «دولت در جایی وارد شود که بخش خصوصی انگیزه ندارد»، چون که بخش خصوصی باید به دنبال سود اقتصادی باشد، اما در مورد نهادهای انقلاب اسلامی، باید در جایی وارد شوند که در درجه اول بخش خصوصی و در درجه دوم دولت توان ورود به آنرا ندارد.
روستاها و مسکن روستایی از اولویت های نظام است
ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه روستاها و مسکن روستایی از اولویت های نظام است، اظهار داشت: کمک به مسکن روستایی باید مورد توجه همه ما قرار گیرد و باید همه به انجام سریع آن کمک نماییم و این در شرایطی است که در همه دولت ها، در یک یا دو سال اول در این حوزه کار شده است اما بعدا کار رها می شود، اما این دفعه باید همه پای کار مسکن روستایی بیاییم. دولت و نهادها باید بگونه ای کارها را تقسیم نماییم که مکمل یکدیگر باشیم.
عارف در ادامه با اشاره به اینکه سال جاری بهترین شرایط برای رونق بخشیدن به تولید است، اظهار داشت: با پیام نوروزی مقام معظم رهبری مشکلات جدی ما در زمینه سرمایه گذاری برای تولید قابل حل است، چون که امیدواریم سرمایه ها و منابع داخل کشور و حتی سرمایه ایرانی ها خارج از کشور برای تولید به کمکمان می آید، پیش فرض دکتر پزشکیان اجرای کامل برنامه هفتم توسعه است که پشتوانه آن فرمایشات مقام معظم رهبری است.
تولید برای ۳۰۰ میلیون نفر حوزه تمدنی ایران باید باشد
وی با اشاره به اینکه منظورمان از تولید، صرفاً تولید برای ۸۰ میلیون نفر نیست، بلکه منظور تولید برای ۳۰۰ میلیون نفر در حوزه تمدنی ایران است، اظهار داشت: البته منظور ما از تولید، تنها تولید سخت نیست بلکه تولید نرم است ما حالا شرکتهای دانش بنیان بسیار قدرتمندی داریم، همچنین فناوری های پیشرفته ای داریم که می توانیم به کشورهای دیگر خدمت هم بدهیم و از تمام اینها باید بگونه ای استفاده نماییم که در انتهای سال گزارش خوبی محضر مقام معظم رهبری عرضه کرده و ثابت نماییم که این نامگذاری آثار عملیاتی داشته است.
ایشان در ادامه اظهار داشت: کشور در شرایطی قرار دارد که همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، شبیه شرایط دهه ۶۰ است اما با آن که تلاش می نماییم آرامش جامعه را حفظ نماییم اما برای هر سناریویی آماده ایم.
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب