مهدی لسان طوسی اظهار كرد: اگر حمایت هایی از جانب دولت در خصوص مسائلی چون نقدینگی، اعطای تسهیلات بانكی، دارایی، بیمه و... برای تولیدكنندگان وجود داشته باشد، ایران از لحاظ تولید
پوشاك میتواند به یك صادركننده تبدیل شود.
وی در خصوص موافقت با تولید 20
برند خارجی
پوشاك در ایران عنوان كرد: طی جلسات برگزار شده در روزهای گذشته با حضور تولیدكنندگان و معرفی آنها به برندها و بررسی نمونه كارها نتایج خوبی حاصل شده و چندین قرارداد نیز منعقد شده است.
لسان طوسی افزود: موافقت با تولید 20
برند خارجی در ایران را میتوان به فال نیك گرفت زیرا با توجه به وضعیت ركود موجود در بازار كه سبب كاهش ظرفیت تولید شده است، بسته شدن قرارداد میان تولیدكنندگان و برندها موجب افزایش ظرفیت تولید میشود.
رئیس اتحادیه
پوشاك مشهد با بیان اینكه در صورت برقرار بودن ركود بر بازار، تعطیلی واحدها تا نیمه سال دو برابر میشود، گفت: تعداد زیادی از اعضای صنف به دلیل مشكلاتی چون كم شدن ظرفیت تولید، عدم توازن میان درآمد و هزینهها و... اقدام به جمعآوری و تعطیلی واحدها و دلالی كردهاند.
وی تصریح كرد: امسال با توجه به تاكیدات موجود در حوزه اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخلی و جلوگیری از كالای قاچاق، تعدادی از تولیدكنندگان بازگشتهاند و سرمایه دوباره وارد بازار شده است.
لسانطوسی در خصوص معضل عرضه لباسهای دست دوم توسط برخی واحدها خاطرنشان كرد: مقدار عرضه این كالاها 90 درصد كاهش یافته است. این موضوع مسكوت نمانده و همچنان در حال بررسی است اگرچه با توجه به سود بالای این كالاها و وجود مقداری از آن در انبارها از قبل، هنوز هم برخی واحدها این اقلام را به فروش میرسانند ولی خوشبختانه حجم آن بسیار كاهش یافته است.
رئیس اتحادیه
پوشاك مشهد در خصوص سرمایهگذاری خارجی در ایران افزود: همواره یكسری مسائل سیاسی در این خصوص دخیل و تاثیرگذار بوده است. دلیل آن عدم امنیت اقتصادی كشور و نامفهوم بودن آن برای سرمایهگذاران خارجی است. اگر ایران برای امنیت سرمایهگذاری متعهد شود و شفافسازیهای لازم صورت گیرد، سرمایه خارجی نیز وارد بازار كشور خواهد شد.