قیمت كالاهای اساسی در ماه رمضان اعلام گردید

قیمت كالاهای اساسی در ماه رمضان اعلام گردید به گزارش زارا رئیس سازمان پشتیبانی از مصرف كنندگان و تولیدگنندگان قیمت كالاهای اساسی ویژه ماه رمضان را اعلام نمود و اظهار داشت: این سازمان در آستانه ایام ماه مبارك رمضان، طرح نظارتی ویژه این ماه را اجرا می كند.



به گزارش زارا به نقل از مهر، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، عباس تابش رئیس سازمان پشتیبانی از مصرف كنندگان و تولیدگنندگان، اظهار داشت: سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولید كنندگان بعنوان مرجع اصلی و تخصصی قیمت گذاری و راهبر امر بازرسی و نظارت بر بازار در سطح كشور بعنوان دستگاه ستادی با همكاری سازمان صمت استان ها و اتاق های اصناف و سایر دستگاه ها و نهادهای ذیربط و در جهت سیاست گذاری كارگروه تنظیم بازار، اهداف و وظایفی مشتمل بر موارد زیر را دنبال می كند.
وی اضافه كرد: پیشبینی و مدیریت بازار در حوزه كالا و خدمات متضمن نظارت پیشگیرانه بر تأمین، توزیع، قیمت كالا و خدمات اولویت دار، مبارزه با عرضه و فروش كالای قاچاق در سطح بازار، نظارت بر عملكرد و فعالیت شركت های پخش و فروشگاه های زنجیره ای به منظور پیشگیری از بروز تخلفات اقتصادی احتمالی از قبیل گران فروشی، كم فروشی، عرضه خارج از شبكه، فروش اجباری، احتكار و …، رصد مستمر روند تغییرات قیمت و توزیع اقلام هدف و اولویت دار بخصوص (گندم، آرد، نان، قند و شكر، مرغ، تخم مرغ، برنج، روغن نباتی، گوشت قرمز، شیر خام، محصولات لبنی پر مصرف (شیر، پنیر، ماست))، انواع كالاهای یارانه ای (حسب لزوم و اعلام كارگروه تنظیم بازار) در سطح كشور و تنظیم گزارش های كارشناسی در حوزه های مرتبط و انعكاس به مراجع مسئول و ستاد تنظیم بازار، برنامه ریزی و سیاست گذاری انجام طرح های ویژه نظارتی و مناسبتی در بازار و تهیه و تنظیم شناسنامه وضعیت كالاهای حساس.
تابش اظهار داشت: سازمان حمایت در آستانه ایام ماه مبارك رمضان، طرح نظارتی ویژه این ماه را با همكاری و هماهنگی سایر دستگاه های اجرایی، نهادها و تشكل ها شامل تعزیرات حكومتی و اتاق های اصناف از تاریخ ۱۳۹۹/۱/۳۰ تا ۱۳۹۹/۳/۳ اجرا خواهد نمود.
وی اظهار داشت: این طرح در حقیقت استمرار طرح نظارتی نوروز هم است و تمهیدات و تداركات ویژه ای از منظر تهیه و تأمین كالاهای اساسی و مایحتاج مردم از اسفند ماه سال قبل پیشبینی شده است كه حوزه های مختلف نظارتی در همراهی با سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولید كنندگان مانند: سازمان تعزیرات حكومتی، سازمان های صمت سراسر كشور، بازرسی و نظارت اصناف، ناظران افتخاری و انجمن های پشتیبانی از حقوق مصرف كنندگان مشاركت خواهند داشت.
وی اظهار داشت: هریك از این اجزا به تناسب وظایف و اختیارات برنامه ها و اقداماتی را به صورت هماهنگ و متناسب با سیاست های این طرح اجرا خواهند كرد. بعنوان نمونه برابر تمهیدات اتخاذ شده در كارگروه تنظیم بازار جهت تولید و تأمین كلیه مایحتاج مورد نیاز مصرف كنندگان در روزهای ماه مبارك رمضان، تدابیر مناسب اتخاذ تا كالا و اقلام هدف از راه زنجیره تأمین و توزیع و جهت عرضه در شبكه مشخص با نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها در اختیار مصرف كنندگان قرار گیرد.
تابش اضافه كرد: همانگونه كه گفته شد ستاد تنظیم بازار از اسفند سال قبل برنامه های اجرایی طرح نظارتی ویژه ماه مبارك رمضان را تدوین و مراتب را طی بخشنامه ای، به دستگاه های ذیربط استان ها ابلاغ نموده است. در این طرح كلیه كالاهای اساسی مردم و مایحتاج روزانه آنها مانند گوشت، تخم مرغ، برنج، روغن، شكر و… به میزانی بیشتر از نیاز مردم تدارك و در انبار و سردخانه های استان ها ذخیره سازی شده است؛ بنابراین استمرار نظارت بر این كالاها كه از نوروز پیشبینی شده بود در این طرح هم وجود خواهد داشت. مضافاً به لحاظ شرایط فعلی حاكم بر جامعه ناشی از شیوع بیماری كرونا، طبعاً كنترل و نظارت جدی بر شبكه توزیع و قیمت عرضه اقلام بهداشتی شامل ژل و محلول های ضد عفونی كننده، ماسك و امثالهم اعمال و برخورد با تخلفات احرازی در دستور كار كلیه عوامل بازرسی قرار دارد.
وی در ادامه به اقلام مشمول اعلام موجودی انبار در سامانه انبار اشاره كرده و كالاها را به تفكیك گروه كالایی اعلام نمود كه كالاهای مذكور به شرح زیر می باشند:
مواد غذایی شامل «روغن نباتی جامد، روغن نباتی خام، روغن نباتی مایع، شكر خام، شكر سفید، كره پاستوریزه، كره فله» محصولات كشاورزی شامل «برنج، جو، چای، ذرت، كنجاله سویا، لوبیا، لپه، عدس، نخود و خرما» مواد پروتئینی از قبیل «تخم مرغ، گوشت قرمز منجمد، گوشت مرغ منجمد»، محصولات شوینده و بهداشتی شامل «پودر شوینده دستی، پودر شوینده ماشینی»، محصولات غیرفلزی از قببیل «لاستیك اتوبوس، لاستیك باری، لاستیك سواری، كاغذ چاپ و تحریر و كاغذ روزنامه»، و در نهایت محصولات فلزی كه شامل تیرآهن سبك، تیرآهن سنگین، فولاد خام، میلگرد آجدار، میلگرد ساده و ورق فولادی می باشد.
تابش تصریح كرد: ستاد تنظیم بازارتمهیدات گسترده ای برای تأمین كالا از محل ذخایر انجام داده است كه نحوه اقدام و برنامه ریزی مربوط طی بخشنامه هایی به استان ها ابلاغ گردیده است در همین راستا عرضه ۵۰ هزار تن برنج هندی با قیمت حداكثر ۸ هزار تومان، و به همین میزان شكر با قیمت حداكثر ۵ هزار و ۹۰۰ تومان و ۲۵ هزار تن مرغ منجمد با قیمت حداكثر ۱۲ هزارت ومان، بیشتر از ۱۵ هزار تن گوشت قرمز منجمد با قیمت مصوب حداكثر ۴۲ هزار تومان، ۵۰ هزار تن روغن خام برای تولید انواع روغن نباتی در سقف قیمت مصوب و ۱۰۰ هزار تن انواع خرمای مضافتی و كبكاب كه با عنایت به نوع، كیفیت، وزن بسته بندی و سایر مشخصه های آن توسط كارگروه تنظیم بازار استان قیمت گذاری و عرضه می شود.
وی اظهار داشت: لازم به توضیح است در شرایط فعلی كشور و درگیری جامعه با ویروس كرونا محدویت هایی در فعالیت بعضی از واحدهای صنفی وجود دارد كه طبیعتاً به علت پیشگیری از شیوع بیماری پیشبینی شده است. مبحث عرضه انواع مختلف مواد غذایی هم متناسب با این محدودیت ها و در چهارچوب های مشخص شده در پروتكل های ابلاغی ستاد مبارزه با كرونا قابل بررسی و اقدام خواهد بود.
تابش اضافه كرد: قیمت این اقلام توسط كمیسیون نظارت هر استان تعیین و در اقدامی كه ظرف چند روز آتی معمول خواهد شد قیمت این خدمات در سامانه قیمت بارگذاری خواهد شد تا به تفكیك استان ها قیمت این اقلام به صورت حداكثر قیمت قابل قبول برای متقاضیان قابل رؤیت باشد.

5.0 / 5
3023
1399/01/29
20:28:11
تگهای خبر: ارز , اصناف , اقتصاد , بازار
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است