در جشنواره بین المللی حركت اعلام شد
ابلاغ آیین نامه بازبینی شده فعالیت انجمن های علمی به دانشگاه ها
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه جشنواره بین المللی حركت اعلام نمود: آیین نامه بازبینی شده نحوه فعالیت انجمن های علمی دانشجویی به دانشگاه ها ابلاغ گردید.
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در این آیین که امروز (سه شنبه) به صورت مجازی در محل دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، با تشکر از مسؤلان دانشگاه های الزهرا (س) و شهید بهشتی در برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره بین المللی حرکت اظهار داشت: مجموعه های دانشجویی در چارچوب تشکل ها و انجمن های علمی و فرهنگی، بستری برای رشد دانشجویان و فرهنگ دانشگاهی هستند و جشنواره بین المللی حرکت هم که دوازدهمین دوره خویش را پشت سر می گذارد با پویندگی و بالندگی بیشتر دانشجویان همراه بوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه ۱۵۴۸ اثر علمی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، اضافه کرد: ۲۵۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها این آثار را داوری کردند، ۱۰۰ دانشگاه در این جشنواره مشارکت کردند و ۳۰ هزار اثر هم در بخش بین المللی به ثبت رسید که این آثار از ۱۲۷ کشور ارسال شده است.
غفاری افزود: این تعداد آثار بین المللی نشان داده است که دانشگاه های ما در سطح جهانی دیده می شوند و این را مدیون تلاشهای جمعی دانشجویان، تشکل های دانشجویی و انجمن های علمی می دانیم.
وی ادامه داد: با عنایت به شرایط و شیوع کرونا امروز اختتامیه این جشنواره به صورت مجازی برگزار شد، اما با همه این شرایط شاهد رشد آثار ثبت شده نسبت به گذشته هستیم.
حضور ۱۲۷ کشور در دوازدهمین دوره جشنواره حرکت
همینطور در ادامه این آیین، مهندس محمدهادی عسکری، مدیرکل امور پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با اشاره به اینکه انجمن های علمی دانشجویی یکی از مجموعه های موثر و مفید علمی در دانشگاه ها است، اظهار داشت: در طول ۲۰ سال قبل که انجمن های علمی دانشجویی به فعالیت پرداخته اند، شاهد فعالیتهای گسترده علمی و پژوهشی این انجمن ها بودیم و از سال ۱۳۹۷ انجمن های علمی و کانون های فرهنگی نوسازی و توانمند شدند تا بهتر بتوانند در عرضه خدمات به جامعه فعالیت کنند و در فرآیند توسعه کشور نقش موثری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه بین المللی سازی یکی از فعالیتهای مهم جشنواره حرکت است، اظهار داشت: انجمن های علمی می توانند مکملی برای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها باشند.
همینطور حمیدیان، دبیر بخش بین الملل دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت با اشاره به افزایش حضور دانشجویان خارجی در این دوره از جشنواره اظهار داشت: در این دوره از جشنواره شاهد حضور ۲۸ هزار دانشجوی خارجی در بخش های مختلف جشنواره هستیم و آثار ارسالی از دوره یازدهم که ۲۲ هزار اثر ارسال شده بود به ۳۰ هزار اثر ارسالی افزایش یافته است.
حمیدیان اضافه کرد: همینطور کشورهای شرکت کننده در بخش بین الملل از ۵۴ کشور در جشنواره یازدهم به ۱۲۷ کشور در این دوره افزایش داشته است.
بر مبنای اعلام وزارت علوم، در انتها این آیین از برگزیدگان دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت به صورت مجازی تقدیر گردید.
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب