رئیس اداره تغذیه دانشگاه خبرداد
توزیع افطار و سحری در خوابگاه های دانشگاه فردوسی، برنامه غذایی جداگانه برای خارجی ها نداریم
زارا: رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به آغاز ماه مبارك رمضان، در مورد نحوه دریافت غذای دانشجویان در این ماه توضیحاتی عرضه كرد و اظهار داشت: دانشجویان خارجی این دانشگاه تنها در وعده افطار و سحر غذا دریافت می كنند.
دكتر امیر سالاری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینكه ذائقه و رفتارهای غذایی در دانشجویان متفاوت می باشد، عنوان كرد: به علت اینكه منوی غذایی در سال های گذشته مورد توجه دانشجویان قرار نمی گرفت منوی باز غذایی را تولید كردیم تا آن ها بتوانند بر حسب سلیقه، غذای مناسب وعده ی افطار و سحر خویش را انتخاب كنند.
وی ادامه داد: هر شب حدود ۱۲ نوع غذای گرم درنظر گرفته ایم تا دانشجویان با هزینه حدود ۱۲ هزار تومان و با تخفیف ۸۰ درصدی، بتوانند غذای مورد تقاضای خویش را برای وعده ی افطاری و سحری دریافت كنند.
رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد قیمت غذاهای عرضه شده را مناسب دانست و بیان كرد: با عنایت به قیمت و كیفیت غذا دانشجویان می توانند غذای خوبی برای افطاری و سحری خود انتخاب كنند كه توزیع آن از ساعت ۱۶: ۳۰ آغاز می گردد.
سالاری با اشاره به اینكه این طرح مختص دانشجویان خوابگاهی و شبانه دانشگاه فردوسی است، ادامه داد: دانشجویان خارجی هم مشمول این طرح می شوند كه با عنایت به استعلام گرفته شده از حراست و جلسات انجام شده به این نتیجه رسیدند كه توزیع غذا در طول روز انجام نشود، ازاین رو ما مجوزی برای اجرای برنامه ی جداگانه برای آن ها نداریم.
وی، از طریق اندازی آفرینشگاه در پردیس و فجر اطلاع داد و عنوان كرد: خوشبختانه با اجرای این طرح توانستیم روحیه ی خوبی به دانشجویان تزریق نماییم.
رییس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی، راه اندازی طرح میوه فروشی را هم یكی از فعالیت های مخصوص ماه رمضان عنوان نمود و اظهار داشت: در ایام فرد دانشجویان می توانند با هزینه ۱۹ هزار تومان همراه وعده افطار و سحری از میوه، تره بار و سبزیجات هم استفاده كنند.
سالاری اضافه كرد: فروشگاهی با عنوان "ضیافت" را هم برپا كرده ایم و در آن ۴۰ نوع اقلام غذایی از قبیل زولبیا، بامیه، خرما، انواع دمنوش و... را قرار داده ایم تا كلیه مواد موردنیاز دانشجویان در این ماه را در دسترس آن ها قرار داده باشیم.
وی، یكی دیگر از طرح های مخصوص ماه رمضان را اجرای ۲ آفرینشگاه سنتی در پردیس ویژه آقایان و در فجر ویژه بانوان عنوان نمود و اضافه كرد: دانشجویان در صورت تمایل می توانند از فضای سنتی و دلنشین آن استفاده كنند. این آفرینشگاه از لحظه ی افطار تا ساعت ۲۳ فعالیت می كند كه دانشجویان می توانند بخشی از طبخ غذا را برای تفریح و تنوع به عهده بگیرند كه راه اندازی این فضا به علت فضای خشك خوابگاه ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. تنورهای نانوایی را هم تعبیه كرده ایم تا دانشجویان بتوانند از نان داغ و تازه استفاده كنند.
رییس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی در انتها تصریح كرد: تمام هدف ما این است كه دانشجویان از سمت غذاهای پركالری و سرخ شده به سمت میوه و سبزیجات تمایل پیدا كنند كه خوشبختانه با طرحی كه حدود ۶ ماه است كه برای نخستین بار در دانشگاه فردوسی اجرا می گردد به آن دست یافته ایم و این مورد بسیار خوشایند است.
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب