معاون آموزش و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاه ها:
نوگرایی در دانشگاه ها به جهت مقابله با دشمنان ضروری می باشد
زارا: معاون آموزش و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: نوگرایی در دانشگاه ها به جهت مقابله با دشمنان ضروری می باشد و تشكیل حلقه های مطالعاتی و رصد گرایش در استان ها باید در اولویت امورات قرار گیرد.
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، حجت الاسلام سیدقریشی در نشست علمی و تغییر نوآوری در ادبیات دینی و رویكردها كه در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، اظهار داشت: نوگرایی در دانشگاه ها به جهت مقابله با دشمنان ضروری می باشد و تشكیل حلقه های مطالعاتی و رصد گرایش در استان ها باید در اولویت امورات قرار گیرد.
معاون آموزش و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به اینكه نوگرایی در دانشگاه ها و كسب مهارت های مختلف همزمان با گذشت زمان لزوم دارد، اضافه كرد: اگر نتوانیم مخاطب خویش را به درستی بشناسیم و متناسب با نیازهای مربوطه بحث نماییم، دچار مشكلات فكری و عقیدتی در دانشگاه ها خواهیم شد.
وی با نقل مطالبی در مورد نوآوری از مقام معظم رهبری تصریح كرد: تغییرات در محتوا و اولویت بندی ها باید با محوریت نیازهای فوری و حیاتی باشد.
حجت الاسلام سیدقریشی مهجوریت قرآن، عنوان كردن مشكلات جامعه به پای ولی فقیه، عدم تبیین عبرت های عاشورا و عدم تبیین شخصیت های دوران حكومت امیرالمؤمنین (ع) را بعنوان اولویت های امروز بیان كرد و تصریح كرد: كتاب های آینده ما باید به صورت موسومی و فصلی به فرموده مقام معظم رهبری بازنگری شوند.
معاون آموزش و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در بخش پایانی صحبت های خود ضرورت بومی سازی دروس را خاطرنشان كرد و بر ضرورت تشكیل حلقه های مطالعاتی و بررسی و رصد گرایش ها در استان ها تصریح كرد.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام عبدالله حسنی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل اهمیت حضور اساتید گروه معارف اسلامی در دانشگاه ها را خاطرنشان كرد و اضافه كرد: ۱۶ واحد از دروس دوره كارشناسی دانشجویان در اختیار استادان گروه معارف اسلامی است.
وی با اشاره به اینكه در قرآن تذكیه پیش از علم مطرح گردیده است، اظهار داشت: فقط یك بار علم پیش از تزكیه مطرح گردیده است.
حجت الاسلام حسنی افزود: همه اساتید وظیفه پرداختن به مسئله تذكیه را دارند، ولی در این میان مسئولیت گروه معارف اسلامی سنگین تر است.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل در ادامه صحبت های خود با عرضه گزارشی از فعالیت گروه معارف اسلامی در دانشگاه های استان اردبیل تصریح كرد: در نیمسال ۹۷-۹۶، ۷۷۶ واحد برای گروه معارف اسلامی عرضه شد كه ۱۰۱ نفر از اساتید برای این گروه به كار گرفته شد.
حجت الاسلام حسنی با اشاره به اینكه متوسط تدریس هر استاد ۸ واحد درسی بوده است، تصریح كرد: خوشبختانه با درایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها صدور مجوز تدریس برای استادان، استانی شده است.
به گزارش مركز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دكتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اینكه بخشی از امورات سنگین رشد و توسعه دانشگاه ها برعهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و گروه معارف اسلامی در دانشگاه ها است، اظهار داشت: كاركنان دفاتر نهاد و گروه معارف اسلامی سربازان عرصه علمی و فرهنگی كشورند.
وی با تبیین تاریخچه دانشگاه محقق اردبیلی، به عرضه گزارشی از وضعیت فعلی آن پرداخت و تصریح كرد: مایه افتخار است كه ۵۹ رشته دكترای تخصصی در دانشگاه در حال تحصیل و تدریس است و ۴۰ درصد اساتید استادیار و دانشیار هستند.
حبیبی وجود ۱۱ نفر از اعضای هیات علمی را جزء افتخارات دیگر دانشگاه عنوان نمود و اظهار داشت: ۲ نفر از دانشمندان یك درصد برتر جهان هم عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی هستند.
دكتر حبیبی در انتها به ضرورت همكاری بیشتر گروه معارف اسلامی با دیگر گروه های علمی در جهت حل صدمه های اجتماعی، تصریح كرد.
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب