گزارش زارا

روش جدید اخاذی از فروشندگان خودرو

روش جدید اخاذی از فروشندگان خودرو زارا: كلاهبرداران در بازار خودرو، روش های جدیدی از اخاذی به كار می برند كه متاسفانه به سبب بی اطلاعی مراجع قضایی، شكایت مالباختگان مورد توجه قرار نمی گیرد.


به گزارش زارا به نقل از مهر، مدتی است كه بعضی از خریداران غیرحقیقی خودرو، با ترفندی زیركانه، فروشندگان خودرو را طعمه دسیسه خود نموده و از آنها اخاذی می كنند. سوژه از این مقرر است كه این افراد كلاهبردار كه اغلب بیشتر از یك نفر هستند، فروشنده های كم اطلاع و یا كم تجربه را هنگام نشر آگهی و یا در محل های خرید و فروش خودرو شناسایی می كنند و بعد از بررسی دقیق خودرو بعنوان خریدار، برخی از عیوب خودرو را از قبیل رنگ شدگی یا تعویض قطعات بدنه، شناسایی می كنند؛ ولی طوری وانمود می كنند كه از این عیوب ناآگاه هستند. در این میان، این خریداران غیرواقعی، بعد از چانه زنی و نهایی كردن مبلغ معامله، به بهانه های مختلف مانند ترس از پشیمانی فروشنده و مواردی از این دست، تاكید زیادی به نوشتن قولنامه یا قرارداد نموده و در قراردادی كه خود تنظیم می نمایند، مشخصات اتومبیل را در قرارداد قید نموده؛ ولی عیوب خودرو را عمداً در قرارداد قید نمی نمایند؛ در صورتیكه مبلغ توافقی، همان ارزش خودرو معیوب است.
این افراد در مرحله بعد، در فرصت مناسبی كه برای خود ایجاد می كنند، فروشنده را گیر انداخته و خودرو را در پاركینگ خود یا همدستانشان، قفل كرده یا اینكه بعد از انتقال پلاك، تمام یا بخش قابل توجهی از پول را پرداخت نمی نمایند؛ به این معنا كه بعد از آن، اخاذان پیشنهاد عجیب مراجعه به كارشناس یا افراد خبره را طرح می نمایند و فروشنده ای كه گیر افتاده، بالاجبار مجبور به تبعیت از این خواسته نابهنگام است؛ ضمن اینكه مراجعه به كارشناس و افراد خبره باید پیش از تنظیم قرارداد صورت گیرد نه بعد از قرارداد كه به صورتی یك توافق نامه حقوقی منعقد شده است.
در این میان، كارشناس شخصاً و یا با راهنمایی اخاذان، عیوب خودرو را شناسایی و ذكر نموده و در این مرحله است كه این افراد كلاهبردار كه طعمه را كاملاً به گیر انداخته اند، با استناد به اینكه فروشنده قصد كلك زدن داشته و خودرو معیوب است، وی را تحت فشار قرار داده و فروشنده را مجبور به پرداخت خسارت چندمیلیونی می نمایند.
در نهایت، فروشنده بیچاره و عصبانی یا باید به پرداخت وجه اخاذی شده، تن دهد تا خود و خودرو خودرا از دست این كلاهبرداران برهانند و یا اینكه به دادگاه ها بازگشت كند كه البته بعضاً محاكم نیز متوجه دسیسه و ترفند تكرارشونده این اخاذان نمی شوند و مالباخته در محاكم حقوقی، مدتها درگیر می شود و پس در اغلب موارد، مال باخته همان گزینه اول را ترجیح می دهد. اینجا است كه لازم است قوه قضائیه و محاكم اجرایی، شرایط را برای جلوگیری از به ثمر رسیدن این حربه ها، فراهم نموده و راه اخاذی آنها را مسدود نمایند.


منبع:

5.0 / 5
4439
1398/10/05
15:12:15
تگهای خبر: ارز , بازار , برند , فروش
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است