طی همكاری مشترك دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و سازمان ثبت اسناد؛
مشكلات ثبت قانونی املاك دانشگاه مرتفع می شود
زارا: رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی از توسعه همكاریهای دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی و سازمان ثبت اسناد و املاك كشور آگاهی داد.
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دكتر علیرضا زالی طی نشستی با دكتر ذبیح الله خدائیان معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاك كشور با ارائه گزارشی درباب وضعیت، جایگاه، دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی در سطح ملی و بین المللی، به بعضی از دستاوردهای دانشگاه نظیر كسب رتبه اول در حوزه آموزش پزشكی كشور، رتبه دوم پژوهش در میان دانشگاههای علوم پزشكی كشور، رتبه اول كشوری در كمیته تحقیقات دانشجویی، دارا بودن میانگین اچ ایندكس ۱۱۷ توسط اساتید، كسب رتبه ۱۵ جهانی در عرصه تولید علم درانتها سال ۲۰۱۹، كسب رتبه ۱۴ جهانی در بحث ارجاعات و استنادات به مقالات ایرانی اشاره نمود.
دكتر زالی با اشاره به گستره وسیع جمعیتی تحت پوشش دانشگاه، اشاره كرد: دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با دارا بودن ۱۲ بیمارستان آموزشی و ۸ بیمارستان درمانی و نزدیك به ۵۰۰۰ تخت به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم می پردازد و پراكندگی واحدهای دانشگاهی موجب بروز برخی مشكلات در ارائه این خدمات شده است.
وی عدم تمركز و پراكندگی دانشكده ها، واحدهای دانشگاهی و خوابگاه های دانشجویی در سطح شهر را موجب بروز مشكلاتی درباب تامین تسهیلات رفاهی برای دانشجویان از نظر تغذیه، اسكان، ایاب و ذهاب و غیره عنوان نمود و بر ایجاد یك پردیس متمركز دانشگاهی برای رفع این مشكلات اصرار كرد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در این راستا ساماندهی اموال غیرمنقول و املاك دانشگاه را ضروری برشمرد و به بعضی از اقدامات صورت گرفته دراین زمینه نظیر ایجاد یك نظام مشخص برای ثبت اموال دانشگاه، احصای املاك دانشگاه و شناسنامه دار كردن املاك اشاره نمود.
وی حضور دكتر خداییان در دانشگاه را فرصتی مغتنم برشمرد و ابراز امیدواری كرد تا با تعاملات بیشتر دانشگاه و سازمان ثبت اسناد گامهای موثری در امتداد رفع مشكلات مبتلا به از نظر ثبت های قانونی موجود برداشته شود.
دكتر ذبیح الله خدائیان معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاك كشور نیز در این دیدار به بیان توضیحاتی درباب عملكرد و فعالیتها این سازمان پرداخت و مدیریت املاك و مستغلات كشور را امری دشوار برشمرد و اجرای طرح كاداستر را بزرگترین خدمت به تمام جامعه عنوان نمود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از خدمات باارزش دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی در حوزه های بهداشتی و درمانی اشاره كرد: این سازمان علاوه بر ثبت اختراعات، مالكیت معنوی، علائم تجاری، شركت ها و نشانه های جغرافیایی در امتداد تجاری سازی و بازاریابی نیز فعالیت داشته و با برگزاری دوره های آموزشی و آموزش به افراد می تواند گام موثری در امتداد اقتصاد مقاومتی بردارد.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاك كشور در خاتمه آمادگی این سازمان برای همكاری و تعامل با دانشگاه در امور مربوط به ثبت اسناد شامل ثبت اختراعات و پتنت و مالكیت معنوی، ثبت علائم تجاری، برندینگ، تثبیت املاك متعلق به دانشگاه و حتی آموزش های مربوط به چگونگی ثبت مالكیت معنوی برای اعضای هیئت علمی دانشگاه در طرح ها و پژوهش های نوآورانه و خلاقانه اعلام نمود.
منبع: زارا
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب