حواشی انتخاب نماینده ایران در اسکار، کشف اسکلت یک شاعر و سر انجام پرونده شروین حاجی پور

حواشی انتخاب نماینده ایران در اسکار، کشف اسکلت یک شاعر و سر انجام پرونده شروین حاجی پور به گزارش زارا، حواشی انتخاب نماینده ایران در اسکار، فعالیتهای اطلاعاتی یک فرمانده به روایت همسرش، عفو شروین حاجی پور، جادویی برای حالِ خوب که از حمله مغول در امان ماند!، تهدید «نقش رستم» با بتن و میلگرد!، خبرهایی از سفر زیارتی به سوریه، کاهش مخاطبان «زخم کاری۳» و «پدرخوانده»، کشف اسکلت یک شاعر در کلیسای «نوتردام» و... همچون اخبار این هفته فرهنگی هنری ایسنا بودند.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، در آخرین روز از تابستان فیلم سینمایی «در آغوش درخت» از میان سه نامزد نهایی، با اکثریت آرا بعنوان نماینده سینمای ایران به آکادمی اسکار ۲۰۲۵ ارائه شد. بمحض رسانه ای شدن این خبر فریدون جیرانی بعنوان یکی از اعضا کمیته انتخاب فیلم ایرانی به اسکار در نامه ای خطاب به پرویز شهبازی، کارگردان فیلم «رکسانا» بعنوان دیگر کاندید معرفی به اسکار از عدم انتخاب این فیلم اظهار تاسف کرد.
هرچند جیرانی به فاصله چند ساعت از این اظهار نظر، در نامه ای دیگر تصریح کرد: «دوست ندارم نامه من به آقای شهبازی این تصور را ایجاد نماید که انتخاب فیلم بسیار محترم «در آغوش درخت» برای اسکار یک انتخاب دولتی است اما تاسف من در پایان آن نامه برای این بود که من معتقد بودم که «رکسانا» بهترین انتخاب برای اسکار است و از روز اول روی این نظر تاکید کردم اما متاسفم که دیگر دوستان این نظر را نداشتند.»

پاسخ شبنم مقدمی به حاشیه های انتخاب فیلم برای اسکار

سخنگوی کمیته انتخاب فیلم برای معرفی به آکادمی اسکار نیز، توضیحاتی را در رابطه با بررسی فیلمها در این کمیته عرضه کرد.

توضیح تهیه کننده «در آغوش درخت» در رابطه با چگونگی حضور در رقابت اسکار

تهیه کننده فیلم «در آغوش درخت» از آماده کردن این فیلم برای رقابت در اسکار و برنامه ریزی برای پخش خارجی آن اطلاع داد.
مروری بر تمام نمایندگان ایران در اسکار
۱۶ فیلم ایرانی پُرحاشیه برای اسکار!

هشدارها و نگرانی های جدی یک بازیگر

سینا رازانی که اینروزها با بازی در نمایش «سبز قاتل» روی صحنه است، می گوید که منتظر شنیدن برخی نامهای آشنا در تئاتر است.

فعالیت های اطلاعاتی یک فرمانده به روایت همسرش + فیلم

حاج حمید از نیروهای ورزیده اطلاعاتی و عملیاتی بود برای همین بارهامورد سوء قصد قرار گرفت. یادم می آید در سال ۱۳۷۲، در منزل نشسته بودیم که صدای مهیبی از اتاق پذیرایی آمد. اتاق پر از ترکش شده بود، متوجه شدیم حاج حمید مورد سوءِقصد قرار گرفته؛ به خواست خدا، جانِ سالم به در برد. آن زمان این مساله رسانه ای نشد.

چرا حسین علیزاده کنسرت نمی دهد؟

حسین علیزاده در یک نشست خبری، اظهار داشت: روزی که بفهمم وزارت فرهنگ ما فقط اسم فرهنگ را یدک نمی کشد، کنسرت می گذارم. ریشه من اینجاست؛ خارج از کشور برای من مهم نیست. اگر می خواهند هنر بارور شود باید بگذارند هنرمند آزاد باشد. البته هنرمند آزاد است و جانش را هم در این راه می دهد. آن که می گذارد می رود فقط نام هنرمند را یدک می کشد. دوست دارم در دامن مادرم کنسرت دهم و در سالنی که مجبور نشوم فرم هایی را پر کنم که در شأن من نیست.
حسین علیزاده: من یک موسیقیدان سنتی نیستم!

شروین حاجی پور: با عفو، تبرئه شدم

شروین حاجی پور با انتشار ویدیویی در فضای مجازی از پایان روند رسیدگی به پرونده خود اطلاع داد و اعلام نمود که پرونده او مشمول عفو شده است.

به جای محمد گلریز، من را «آقای پیروزی» صدا می زنند!

محمد گلریز، خواننده نام آشنای دفاع مقدس بعنوان یکی از مطرح ترین خوانندگان دفاع مقدس محسوب می شود. همین مساله اما، سبب شده است که هر ساله در مقاطعی مانند هفته دفاع مقدس، صدای آثار او بیشتر از هر زمانی دیگری به گوشمان برسد و همین مساله مجالی می شود برای اهالی رسانه تا خاطرات گلریز را در آن برهه زمانی باری دیگر بازگو کنند.

غفلت از رنگ بندی لباس هایی که با پارچه ملحفه ای دوخته می شوند!
یک طراح لباس و استاد دانشگاه ضمن اشاره به این که دغدغه کافی برای پرداختن به لباس فرم دانش آموزان وجود ندارد، انتخاب نوع پارچه لباس را مهم ترین مبحث در این حوزه خواند و اظهار داشت: «فاستونی» بهترین انتخاب برای لباس فرم مدارس است اما استفاده از این پارچه برای دوخت لباس فرم صرف اقتصادی ندارد و بنابراین معمولاً از پارچه تِرگال یا تترون ملحفه ای برای دوخت لباس دانش آموزان استفاده می شود.

جادویی برای حالِ خوب که از حمله مغول در امان ماند!
خلق یک احساس، یادآوری یک خاطره جمعی، رسیدن به یک حال خوش بعد از ساعت ها خستگی و... بخشی از اتفاقاتی است که با خوردن یک غذای خوب می توانیم تجربه نماییم. تجربه ای از درهم آمیختگی انواع طعم ها که می تواند با درگیر کردن حس بویایی و چشایی حتی تا اعماق ذهن نفود کند؛ گویی که بلیت ماشینِ زمان را خریده اید و حالا جایی حوالی ۷ سالگی در خانه قدیمی مادربزرگ و پایِ دیگ آش نذری پیاده شده اید! این همان جادوی آشپزی ایرانی است.

حریم تپه ۵۰۰۰ ساله در غرب ایران مشخص شد
باستان شناسان، عرصه و حریم «تپه بور» در جوانرود کرمانشاه را مشخص کردند. در این محوطه که با خطر ساخت و ساز روستایی ها مواجه بوده، شواهدی از دوره های مس و سنگ، هزاره دوم پیش از میلاد و اشکانی ها کشف شده است.

سفر زیارتی سوریه فعلاً در دستور کار ایران نیست
رئیس سازمان حج و زیارت اظهار داشت: اعزام زائرین ایرانی به سوریه به سبب مسائل امنیتی متوقف گردید و در این شرایط فعلاً در دستور کار نیست.

مجسمه ۲۰۰۰ ساله تقلبی از آب درآمد
در نتیجه بررسی کارشناسان رسمی اموال تاریخی تأیید شد مجسمه ای که پلیس چندی قبل از قاچاقچیان کشف و ضبط کرده و قدمت آنرا دو هزار سال اعلام نموده بود، تقلبی است.

تهدید «نقش رستم» با بتن و میلگرد!
یک کنشگر و پژوهشگر میراث فرهنگی می گوید: مجموعه باستانی و بسیار پرارزش «نقش رستم» که میراث جهانی کشور است به بهانه جستجوهای دیرینه شناسی در تیر رَس خطر قرار گرفته و سراسر کف محوطه به درازایی نزدیک به ۳۰۰ متر کَنده شده است با بِتُن و میلگِرد درون آن پر شود.
مجوز و طرح مصوب داریم و از بتن و میلگرد خبری نیست!

سند ملی هنرهای تجسمی منتظر تغییرات احتمالی می ماند؟
در رابطه با سند ملی هنرهای تجسمی از سال ۹۹ بیشتر از پیش صحبت شد؛ در دوره دولت سیزدهم اما تصویب سندهای هنری از ابتدا بعنوان یک موفقیت دیده شد. دستاوردی که همواره مخالفان و موافقان خویش را داشت. تصویب سند هنرهای تجسمی نیازمند توجهات است. با یادآوری این که هنرمندانِ تجسمی مستقل ترین گروه از هنرمندان به لحاظ مالی و تفکری هستند که اکثرا در چارچوب ها نگنجیده و برای ادامه کار خود قائل به نظارت های حداقلی اند.

وضعیتی که سریال های کمدی تلویزیون با آن مواجه اند
شبکه سه سیما پس از انتخاب دو سریال کمدی «بدل» و «دربندون» که هرکدام نیمه کاره پخش و رها شدند، به صورت غیرمنتظره ای به پخش سریال «غریبه» اقدام کرد؛ درامی پلیسی که اینروزها درحال پخش است و البته توضیحی هم در رابطه با علت پخش نشدن دو سریال قبلی داده نشد. هرچند اظهارات اخیر معاون سیما در رابطه با ی ماجرای تولید و پخش این سریال های کمدی نیمه کاره، حکایت از وضعیتی دارد که بیش از تمام ضرورت توجه بیشتر بر کیفیت آثار بخصوص در ژانر طنز را طلب می کند.

شهرک غزالی به بهانه «سلمان فارسی» آباد شد
تهیه کننده «سلمان فارسی» تصریح کرد که این سریال دو سال دیگر روی آنتن می رود و در عین حال در رابطه با ساخت بخش های مختلف و تکنولوژی های استفاده شده توضیحاتی را بیان کرد.

کاهش مخاطبان «زخم کاری۳» و «پدرخوانده»
نتایج نظرسنجی مرکز متا از مخاطبان محصولات پلت فرم ها، نشان داده است بینندگان مجموعه «زخم کاری» در فصل سوم نسبت به فصل دوم کاهش داشته است.

چرا برگزاری وحدت را فقط وظیفه مجمع تقریب می دانید؟
حجت الاسلام موسوی با گلایه از این که برخی برگزاری وحدت را تنها وظیفه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی می دانند، اظهار داشت: گاهی این تصور وجود دارد که اگر تقریب مذاهب هدف جمهوری اسلامی است همه این هدف بر روی دوش مجمع تقریب گذاشته شده است. تقریب این نیست که ما تصور نماییم هرآنچه در مورد وحدت وجود دارد برعهده مجمع تقریب است، ما در جمهوری اسلامی نهادهایی داریم که اگر پای کار بیایند از این مجمع تاثیرگذارتر خواهند بود.

انتشار ترجمه ای از عباس نعلبندیان بعد از ۵۲ سال
سومین و آخرین ترجمه عباس نعلبندیان با عنوان «پُرِمتوسِ در بند» اِسکیلِس پس از ۵۲ سال منتشر گردید.

هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت شعر پارسی استفاده کنیم!
مجید ضرغامی ضمن اشاره به مسائل و مشکلات نشر کتاب شعر و مهم خواندن «نیما» بعنوان یک شاعر تأثیرگذار می گوید: با وجود تلاش و خلاقیت های شاعران بعد از نیما و شاعران نوجوی دهه ۷۰ و امروز، به نظر می آید ما هنوز نتوانسته ایم از تمام ظرفیتهای شعر امروز پارسی استفاده نماییم.
پیشنهادهایی برای خواندن:
سالروز آغاز جنگ از نگاه صدام چه روزی است؟
صدرنشین ها و قعرنشین های سینما در گیشه ۱۰۰۰ میلیاردی
کشف اسکلت یک شاعر در کلیسای «نوتردام»
آژیر موشک باران چگونه به صدا درمی آمد؟+ فیلم
ماجرای تبِ «آیفونیسم» در ایران!
«علیرضا»یی که قصه های جنگ، رهایش نمی کرد
در دعا برای دیگران بخیل نباشیم
اگر دو تانک داشتم شلمچه عراق را می گرفتم!



0.0 / 5
4695
1403/07/08
12:00:14
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , تولید , دانشگاه
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است